Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки зими 2016 року

Категорії

Тим, хто прагне не відставати від моди, обов'язково маємо знати про те, які сумки будуть модними взимку 2016 року. Ця зима буде справжнім «хутряним бумом», тому що в більшості випадків сумки будуть пошиті з різного хутра. Цей матеріал використовується для пошиття верхнього одягу, а деякі дизайнери примудрилися з нього пошити сумки. Сумки з хутра можуть мати зовсім різну форму та розміри, починаючи від невеликих клатчів і закінчуючи великими та місткими сумками.

Так само цієї зими модно носити сумочки , які зроблені з того ж матеріалу, що і верхній одяг. Така сумка стане чудовим доповненням образу, а також внесе в нього родзинку.



Деякі дизайнери для зими 2016 використовували різні матерії, які імітують забарвлення різних тварин. Така сумка робитиме жіночий образ унікальним та загадковим. Носити таку сумку зможуть не лише жінки, а й молоді дівчата. Якщо ви купите собі сумку зі звіриним принтом, дуже важливо правильно підібрати до неї одяг, так як він не весь буде доречно виглядати з таким аксесуаром.

Так само в моді взимку 2016 року будуть у моді сумки з довгою ручкою . Така ручка дозволить носити сумку не тільки в руках, але її можна буде одягати через плече.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email