Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумочки сезону осінь зима 2016 року

Категорії

Тому дизайнери завжди дуже намагаються догодити потребам милих дам. У сезоні осінь – зима 2016 року різноманітність сумок вражає уяву. Модними будуть різні кольорові гами, фактури, форми та матеріали. Цього сезону модним буде все. На які сумки варто звертати увагу модницям цього сезону:

1. У моду повертаються 70-ті, сумки з бахромою простежуються на багатьох модних показах. Такі сумки шиють із замші. Однак такий аксесуар гармонійно доповнює образ і його потрібно використовувати акуратно і дотримуватися міри.

2. Актуальними будуть сумки із хутра різних тварин. Сумочки бувають повністю хутряними, а можуть бути із вставками шкіри. За розміром вони невеликі та з короткими ручками. Такий аксесуар сподобається любителькам хутряних виробів.



3.Мода на шкіру рептилій поширилася цього сезону і на сумки. Однак натуральні забарвлення залишилися у минулому. Цього сезону будуть модними бірюзові, фіолетові та червоні відтінки.

4. Сумочки із короткими ручками не залишають подіум відомих показів. Такі сумки дуже практичні та красиві. Цей аксесуар є у колекції сумок у кожної дівчини.

5. Новинкою цього сезону стала сумка у формі валізки. Різноманітність її розмірів та кольорів вражає уяву. Вона може бути яскраво декорована камінням або скромно оздоблена шкіряними ручками. Будь-який варіант додасть жіночності та яскравості образу.

6. Здивувало дизайнерське рішення про те, щоб носити дві сумки одразу. Вони мають бути різних розмірів, але в одній кольоровій гамі та стилі.

7. Цього сезону сумки – це сильний візуальний акцент. Вони мають широку ручку і носяться навхрест на тілі. Новинкою сезону стала мініатюрна сумочка, що носиться на талії.

8. Саквояжі та рідікюлі, що нагадують минуле століття, сильно вкоренилися на подіумі цього сезону. Ці невеликі прямокутні сумочки, коричневого чи чорного кольору та прикрашені підковоподібною фурнітурою та монограмами зайняли гідне місце у світі моди.

9. Актуальним буде золотистий блискучий клатч для вечірок. Дизайнери створили різноманітність форм, починаючи від прямокутних і закінчуючи різноманіттям скульптурних форм. З таким аксесуаром жодна модниця не залишиться непоміченою.

10. Для любительок незвичайного образу дизайнери створили цікаві моделі у формі кухонної губки, балончика фарби та навіть кодового замку. Така сумочка зверне на себе багато уваги та заздрісних поглядів. З такою сумочкою будь-яка дівчина почуватиметься неповторною.

11. Цього сезону дизайнери стверджують, що сумка повинна підбиратися в тон до вбрання. На подіумі модних показів сумки дублюють не тільки колір одягу, а й принт, матеріал та написи.

У сезоні осінь – зима 2016 року дизайнери постаралися задовольнити смак кожної прекрасної панночки. Вибираючи сумочку на цей сезон, можна не тільки виглядати яскраво та красиво також можна підкреслити свою індивідуальність та дати волю фантазії.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email