Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні жіночі сумки 2016 року від сучасних дизайнерів

Категорії

Як відомо, що межі дизайнерської фантазії – немає. Цього сезону актуальні сумки в досить широкому діапазоні - починаючи з сучасних дизайнерських обробок, закінчуючи сімдесятими. Єдине, що може поєднувати всі популярні жіночі сумки цього сезону , так це чітка геометрична форма. Масивні сумки , які мають певної форми- слід залишити відпочинку на пляжі або ж походу ринку за товарами.

Завжди жінки підбирали сумку в одному кольоровому кольорі з головним одягом, з взуттям, під ремінь або до рукавичок. Через певний період жінки вирішили, що сумка має право жити самостійним життям, і зробили її незамінним атрибутом у даному ансамблі.

Кілька років суспільство звикало до такого порядку речей, але мода вирішила не стоять на місці, і зробила зворотне перетворення. Тепер за всіма правилами відмінного тону, сумка повинна чітко поєднуватися з сукнею, пальто або плащем. Найчастіше сумки на популярних подіумах копіюють не тільки сам тон, а також малюнок, а іноді навіть матеріал, з якого складається основне вбрання. Зрозуміло, що самостійно підібрати даний тандем неможливо, зате в бутиках почали активно продавати сукні в дуеті з сумочкою.

Чи потрібна ручка сумці? На це питання жоден дизайнер не зможе дати точної відповіді. Половина їх стверджує, що міні-сумки , витончено виглядають без будь-якого підручного допоміжного елемента, як ручка.

Але прекрасна половина землі стверджує, що не завжди це зручно. Коли справа стосується того, щоби пройти від магазину до автомобіля, сумочка може легко обійтися без ремінця. Але коли йдеться про те, щоб по дорозі на роботу або додому, слід зайти в пару магазинів, несучи купу пакетів у руках, зберігати жіночність та елегантність стає набагато складніше.

Більшість моделей від сучасних дизайнерів, не поспішати відмовитися від ручки. Тому в моді залишилися, як і тонкі ручки, так і масивні, які легко лягають у долоню. Також ніхто не відмовляється від ланцюжків.

Незалежно від того, який образ вибере дама, сумка завжди буде головним аксесуаром в образі. Тому, варто задуматися над тим, що мати сумку на будь-який випадок життя , незалежно від того, йдете ви на футбол, або в театр або просто по магазинах.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email