Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні жіночі сумки сезону весна – літо 2017

Категорії

Але, крім суто практичних функцій, сумка повинна гармоніювати з образом та стилем, а також вносити цікаву особливість у вбрання. Ігнорувати модні тенденції 2016 щодо сумок не варто. Розглянемо деякі модні форми сумок, які будуть актуальні у весняно-літньому сезоні:

1. Сумки-мішки та сумки-баули. Настав час розслабитися і дозволити собі взяти на прогулянку безрозмірний мішок, до того ж саме літо каже – геть умовності! Для відпусток це взагалі ідеальний варіант. Найчастіше для пошиття таких сумок використовується шкіра. Що стосується кольору - то актуальні яскраві, літні (лимонно-жовтий, наприклад), а також цікаві принти, що зачаровують (припустимо, пэчворк). Але є й інший варіант – стилізована під пляжну сумку – мішок, створена з м'якої тканини. А кольори – сонячні, з морськими пейзажами та кораблями на горизонті.

2. Міні-сумки. Така сумочка надасть легкості та легкості образу. Чудово підійде під романтичний образ. З цієї серії: сумка-кулон, сумка-браслет, сумка-чохол, міні-валіза. Несподівано та свіжо.

3. Рюкзаки. Рюкзаки призначені для школи? І нічого подібного! Тепер це необхідний аксесуар для модних та спортивних. До того ж, відкидати абсолютну практичність рюкзака не варто. Що стосується форм, грушоподібні більш популярні. Рюкзаки цього сезону прикрашені всілякими кишенями та бахромою.

4. Клатчі. Ця модель сумок далеко не нова, її прямокутна форма тепер розбавлена прикрасами. Бісер, паєтки, мереживо, але це не все. Об'ємні банти, квіти тощо. – ось що цікаво. Також актуальними цього сезону будуть об'ємні клатчі – конверти.

5. Сумки-тоут. Місткі, зручні, чудово гармонують з багатьма стилями. Ці сумки відрізняють класичні кольори та відтінки.

6. Валіза. Невеликі сумки, виконані у вигляді валіз, з жорстким каркасом – це нові віяння моди. Варіантів валіз безліч - як по кольоровій гамі, так і по декору. Але для початку, щоб звикнути до такого аксесуару, краще вибрати класичні кольори без прикрас, щоб не перевантажувати образ.



Декор.

Щодо декору для сумок, то в новому сезоні це бахрома, яка пішла ще далі. Тепер вона прикрашає і класичні геометричні варіанти сумок, будучи продовженням ручок. Не забуваємо про металеві контрастні ланцюжки та застібки.

Матеріал.

Матеріал для сумок, звичайно ж, здебільшого – шкіра. Але, щоб не нудьгувати, дизайнери використовують різні її структури та кольори. Популярна структурна шкіра рептилій – крокодили, змії. Поєднання кількох текстур – ось, мабуть, головний тренд. Також все ще популярні сумки, малюнок яких повторює малюнок на одязі.

А ось справжнім стильним бумом буде застосування у своєму образі відразу кількох сумочок різного, але невеликого розміру. Правильно скомпонований комплект додасть незвичайності, свіжості та індивідуальності.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email