Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні жіночі сумки у весняно-літньому сезоні 2016

Категорії

Тут представлені не тільки суворі форми і чіткі лінії, але й більш розслаблені та цікаві моделі різних кольорів. Розробляючи дизайн, майстри втілили побажання всіх жінок планети. Маючи неймовірну творчу фантазію, вони змогли створити незвичайні та фантастичні моделі, які стануть частиною повсякденного образу прекрасних дівчат і жінок.



Які моделі претендують на звання трендів майбутнього сезону?

1. Смішні та оригінальні

Для найсміливіших і неординарних дівчат дизайнери створили найцікавіші моделі. Смішні жіночі сумки у формі собачок, мультяшних мордочек, тістечок або шматочків торта вражають своєю яскравістю та незвичайністю. Тут можна знайти велику кількість кольорів, розмірів та матеріалів на будь-який смак. Такий аксесуар чудово підійде для юних модниць, які не бояться опинитися в центрі загальної уваги.

2. Незвичайна бахрома та пензлики

Бахрома не здає своїх позицій з 2015 року і знову стає невід'ємною тенденцією майбутнього сезону. У 2016 році вона з'являється ще і на взутті, і одязі. І це не тільки звичний для всіх ковбойський стиль із замшевою бахромою. Цього сезону актуальні невеликі клатчі та суворі жіночі сумки , доповнені кумедними пензликами, а також цікаві, а-ля пляжні, сумки-кошики, доповнені бахромою в незвичайних місцях.

3. Суворі лінії та форми

Одна з найпоширеніших тенденцій – строгість та чіткість ліній. Прямокутні та квадратні сумки , що нагадують маленькі валізки, зацікавлять прекрасну половину людства кольоровою різноманітністю та декоративністю. Тут можна знайти як вишукані моделі спокійних тонів, так і забарвлення, що кричать, з безліччю декоративних елементів.

4. Ручка-ланцюг

Невеликі класичні сумочки а-ля Шанель із ручкою-ланцюгом не здають позицій уже довгий час. Крім стандартних нейтральних відтінків, на піку популярності різноманітні колірні рішення та декори. А також матеріали, виготовлені під денім або шкіру рептилій.

5. Клатчі

Один із найулюбленіших аксесуарів клатчі присутній у гардеробі практично кожної дівчини. Оригінальність прикрас, форм, розмірів та матеріалів дозволяє виглядати його господині стильно та неординарно.

6. Місткі моделі

Не забули дизайнери і про бажання жінок мати місткі та зручні сумки . Комфортні та елегантні, вони ідеально підійдуть для ділових жінок. А оригінально прикрашені структурні сумки - відмінний варіант для жінок, які віддають перевагу практичності.

Модні принти та матеріали

На піку популярності графічні принти, які можуть бути виконані як у яскравих, так і приглушених тонах. Також дизайнери пропонують підбирати сумочки, що повторюють малюнок чи якусь деталь одягу.

Все також популярні і класичні монохромні кольори аксесуарів: чорний, білий або коричневий. Серед весняно-літніх тенденцій не останнє місце займають футуристичні сумочки кольору металік та оригінальні двокольорові комбінації.

Що стосується матеріалів, сезон 2016 радуватиме нас як класичними шкіряними аксесуарами, так і незвичайним виконанням. Особливим коханням дизайнерів користуються твідові та ткані моделі. Крім цього, модні будинки представили на своїх показах безліч замшевих, оксамитових та хутряних сумочок.

У сезоні 2016 року представлений величезний вибір оригінальних варіантів жіночих сумок для особливих випадків і на кожен день.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email