Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Трохи про дамську сумочку

Категорії

А в XVII столітті невелика сумочка зайняла міцне місце в гардеробі жінок. Їх плели, в'язали, розшивали бісером і прикрашали коштовним камінням. За зростанням необхідності використання сумок у побуті стали відрізнятися їх форма, матеріал і якість.

Сьогодні жіночий гардероб немислимий без дамської сумочки, але в ідеалі оригінальна та красива річ має бути такою ж і практичною, і обов'язково відповідати стилю та обраному сьогодні образу жінки. Але не буває сумки, що підходить на всі випадки життя, тому краще мати вибір сумок різних фасонів та кольорів для того, щоб легко створювати нові образи в будь-якому стилі. Сумки бувають повсякденні, святкові, практичні, ділові, «для краси» і багато ще які.


У момент вибору жіночої сумки враховуються розмір, колірна гама, силует, тип носіння, вид замку, матеріал і навіть пора року для її використання. Підбір ведеться в тон рукавичок або взуття, верхнього одягу або головного убору, а іноді сумка ні за кольором, ні за якістю не збігається з жодним елементом одягу, а поєднується за стилем з яскравими аксесуарами.

Має велике значення те, з чого зроблена сумка. Це можуть бути шкіра, замша, шкірозамінник, тканини з красивими дрібними доповненнями у вигляді намистин, квітів, паєток, вишивок, мережив, і навіть в'язані або плетені варіанти сумок, але при цьому виріб не повинен неприємно пахнути - це свідчить про низьку якість використовуваного для виготовлення матеріалу. Особливо варто приділяти увагу оздоблювальним дрібницям, прикрасам речі – замки, кнопки мають бути однієї колірної гами, без подряпин, цяток іржі. Перевірка якості підкладки при виборі сумки обов'язкова - підкладка повинна бути рівно пристроченою, зі швами без кривизни, без ушкоджень ниток, що стирчать, міцною.

При цьому сумка має бути співзвучна обраному одязі. Наприклад, з шубою, дублянкою або пальто поєднується сумка зі шкіри, замші, шкірозамінника рівних кольорів, що не кричать, а до куртки спортивного типу, пуховику - сумка з міцного матеріалу, що нагадує формою рюкзачок. У разі вечірнього виходу у світ надається перевага сумочці з оксамиту, атласу, обшитого паєтками або стразами матеріалу, і відповідно сумка повинна гармоніювати з нарядом або аксесуарами. Ці, здавалося б, дрібниці роблять жіночий образ завершеним і створюють ідеальне поєднання складових гардеробу представниці прекрасної статі.

Про поєднання одягу та сумочки замислюється кожна жінка. Підібрати сумку, яка була б і модною, і красивою, і зручною - непросто, але завжди є можливість змінити свій образ і вибрати неодмінно ту сумочку, яка ідеально поєднується зі стилем модниці, що відповідає її сьогоднішньому настрою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email