Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Необхідні аксесуари для нареченого

Категорії

Краватка більше підійде однотонна, під колір костюма, але не в жодному разі не строкатий. До костюма, під піджак якого одягається жилет, підійде краватка – хустка Пластрон, його кінці оригінально складаються в бант і скріплюються шпилькою. Для простої краватки, призначений – затискач. Шпильки та затискачі для краваток, стильно виглядають, при цьому не дозволяють розвиватися краватці на вітрі та бовтатися перед обличчям.

Весільний образ, добре доповнять - годинник. До такого свята, більше підійде кварцова або механічна модель, на шкіряному ремінці в класичному або ретро-стилі.

Ремінь до штанів, краще вибрати з натуральної шкіри, оскільки якісний ремінь підтверджує гарний тон нареченого. Щоб додати бездоганний образ, ремінь підбирають під ремінець годинника.



На весільній сорочці, де рукави з подвійними манжетами та відсутні гудзики, підбираються запонки. До такого торжества, більше підійдуть класичні, симетричні – практичні та зручні у використанні. Запонки підбираються в тон сорочки, краватки, затискача та годинника.

А також незамінний весільний аксесуар - це бутоньєрка. Це маленький букетик, що складається з одного або кількох кольорів. Цей аксесуар розміщується на лівому лацкані піджака. Бутоньєрка доповнює стиль та елегантність нареченого. Складається зі штучного матеріалу або живих квітів. Підібрати правильну композицію допомагають флористи. Це може бути бутоньєрка класичного стилю - одна невелика квітка, з боків зелені листочки. Останнім часом, найбільше користуються попитом, складні комбінації - з одного великого бутону, в коло якого додаються дрібні бутони, інші рослини, бісер, стрічки, пір'їнки. Все залежить від фантазії фахівця. Раніше за традицією наречена вибирала нареченому бутоньєрку, а наречений дбав про купівлю букета для нареченої. У сучасний час, дещо змінилося. Бутоньєрку для нареченого складають разом з букетом нареченої.

Всі ці аксесуари повинні гармонувати і відповідати костюму нареченого, щоб завершити його образ. Підібрати відповідні прикраси можна в спеціальних магазинах або зробити замовлення у флористів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email