Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Новинки у світі аксесуарів. Вибираємо модну сумку

Категорії

Жіноча сумка є основним атрибутом прекрасного образу. З її допомогою можна зробити акцент на свій унікальний стиль, урізноманітнити образ та утвердити себе у ролі модної людини. Як і будь-які інші модні аксесуари , жіночі сумки змінюються разом зі зміною модних тенденцій. Сумка, яка була модною у 2015 році, може перестати користуватися популярністю у 2016 році. Як правило, дизайнери пропонують нові моделі сумок щороку, і 2016 рік не виявився винятком.

Основною "родзинкою" 2016 року стали сумочки, що повністю відповідають поряд або в деяких випадках навіть зливаються з ним. Цей новий віяння моди здається неймовірним, оскільки довгий час дизайнери закликали поєднувати сумку із взуттям або підбирати його відповідно до образу. Однак цього сезону сумочка, яка повторює колір і фактуру одягу, зробить свою володарку наймоднішою.

Ще одна несподівана новинка сезону – сумка, виготовлена з хутра. Це може бути і клатч , і велика сумка, і рюкзак. Хутряні сумочки підкреслять тонкий стиль жінки та не залишать її непоміченою у будь-якому суспільстві.

Винахідливість дизайнерів підтверджують і сумки, що виглядають як різноманітні коробочки. Тут можна спостерігати сумки у формі серця, квадратні сумки , у формі коробки, у формі геометричної фігури або у вигляді коробки з-під парфуму. На багатьох показах моделі демонструють сумки ще дивовижнішої форми. Шоколадні плитки, маленький пропелер, губка для посуду, невеликі мішечки - і це ще не всі модні новинки від відомих кутюр'є.

Знову повертається мода на шкіряні сумки, зроблені зі шкіри крокодила. Але деякі дизайнери все ж таки залишилися захисниками тварин і виконали свої моделі сумок зі штучної шкіри, чим дуже порадували супротивників «жорсткої моди».

Не здають своїх позицій у світі моди та сумочки, які не мають ручок або клатчі . Вони можуть бути різних розмірів, різної текстури. Як прикраса на них може бути залізний ланцюжок або паєтки, це не має великого значення. Сумки без ручок оригінальної форми також вітаються.

Власниці звичайних, класичних сумок теж можуть не засмучуватися. Їхні улюблені сумочки, як і раніше, залишаються актуальними, незважаючи на велику кількість оригінальних моделей.

Таким чином, 2016 рік відрізняється великою різноманітністю у світі жіночих сумок, тому вибір залежить тільки від особистих уподобань жінки та її смаку. Цього року будь-яка дівчина підбере для себе таку сумку, яка зробить її володаркою індивідуального стилю та підкреслить усю красу образу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email