Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Про що каже наша сумочка?

Категорії

Сумка є не просто аксесуаром, вона є відображенням нашого характеру. Фахівці, які вивчають мову тіла, впевнено говорять, що нашу поведінку і темперамент можна визначити по тому, як ми носимо сумочку.



1. Сумка у руці


Любите носити сумку у руці? Тоді можна сказати, що ви людина солідна і відповідальна. До всього ставитеся серйозно, багато думаєте. Ви кар'єристка, бездоганно виконуєте свою роботу.




2. Сумка, притиснута до тіла


Дівчата, які притискають сумочку до себе, люблять зручність і цінують прагматичність. Їм не подобається бути стиснутими в рухах, і вони не морочаться на рахунок свого зовнішнього образу.



3. Сумка на плечі


Якщо ви часто носите сумку на плечі, не надаючи значення тому, як вона виглядатиме, значить вам важливий не стільки вид речей, скільки їхня функціональність. Носіть сумку ви таким чином, що легко дістаєте з неї необхідні штучки.



4. Сумка спереду через плече


Через плече сумочку носять люди тихі та сором'язливі. Сумка спереду зазвичай асоціюється у дівчини зі щитом, вона є захистом від оточення.



5. Сумка на згині руки


Таке носіння сумки часто зустрічається у модних журналах. Якщо ви в такий спосіб носите сумочку, можна сказати, що ви бажаєте акцентувати увагу оточуючих на тому, що ви справжня жінка і маєте високий статус у суспільстві.



6. Сумочка ззаду через плече


Якщо дівчина просто закинула сумку через плече і їй не важливо, в якому положенні річ знаходиться і де висить, значить вона – людина тверда і думки оточуючих її не цікавлять.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email