Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Рукавички, капелюшки та сумочка-клатч: поєднуй непоєднуване.

Категорії

Але сьогодні хотілося б поговорити про такі милі серцю речі, як рукавички, сумочки-клатчі та капелюшки. Сьогодні всі ці аксесуари представлені в такій величезній кількості, що може закрутитися голова.



Рукавички

Отже, почнемо по порядку: рукавички, які вони бувають? Вони бувають всіляких видів: трикотажні, мереживні, з натуральної шкіри, зі штучної, в'язані та хутряні, і навіть модні зараз рукавички – мітенки. Для того щоб вибрати рукавички треба визначитися для якої мети вони потрібні, і що слід врахувати при їх покупці: вони обов'язково повинні поєднуватися за стилем і кольором з сумочкою або туфлями, черевиками, чоботами, загалом із взуттям. Для чоловіків це так само важливо, рукавички повинні поєднуватися із взуттям чи ременем. Чи не грамотно підібрані рукавички можуть зіпсувати весь образ. Що слід пам'ятати під час вибору рукавичок? Що вони мають зручно сидіти по руці. Також варто звернути увагу на шви та якість шкіри.

Капелюшки

Після того як оберете рукавички, настає час вибору капелюшка. Як підібрати капелюшок? Головне, що потрібно пам'ятати, вона повинна бути в пору і підібрана по сезону. Чим капелюшок відрізняється від шапки? Отже, найважливіша відмінність шапки від капелюшка в тому, що у капелюшка є поля, але і тут є каверза, такий вид капелюшків, як «Бібі». Це мініатюрні жіночі капелюшки, призначені для доповнення вечірньої або коктейльної сукні, кріпляться вони шпильками і трохи набік і мають мініатюрний розмір і різні прикраси, що зовні виглядає швидше як химерне прикраса для волосся. Що варто пам'ятати невисоким дівчатам, які мають привабливі пишні форми при виборі капелюшка, краще уникати крислатих або надто маленьких капелюхів.

А ось високим пухким дівчатам найкраще підійдуть капелюхи з вузенькими жорсткими полями. Дівчатам струнким і високим найбільше підійдуть капелюхи з широкими полями, а ось на дівчат зі зростанням нижче середнього і стрункою фігурою найкраще виглядатимуть витончені капелюшки-триблі. Для чоловіків зараз є такі стильні капелюхи, як "Федора", таку ж носив Індіана Джонс, "Тріблі", "Ковбойська", "Конотьє" або "Тирольська". Але не варто забувати, що вони покликані доповнити образ, і неправильно підібраний капелюх може знищити весь зовнішній вигляд. Не варто одягати під класичний костюм солом'яну «Тріблі», причому якщо штани в костюмі будуть звужені, а піджак буде приталений, то «Тріблі» при гарній фігурі та високому зростанні може виглядати дуже доречно.

Сумочка - клатч

У сучасних дівчат немає проблем із підбором сумочок-клатчів, вони надані у всі можливі кольори та форми. Існують вечірні клатчі, декоративні, клатч-бокс, діловий та повсякденний. Тут, як кажуть, головне зі стилем не помилитися. А ось чоловікам у цьому питанні набагато простіше, чоловічі – клатчі мають класичний дизайн, і підходить практично під усі стилі.

Вибираючи клатч необхідно враховувати, що поєднання за стилем або за кольором з рукавичками буде великим плюсом і при цьому сумочка може зовсім не поєднуватися з капелюшком. Знову ж таки треба пам'ятати, що фраза «аксесуарів багато не буває» це казка, придумана злою чарівницею.

Під рукавички і тим більше на них не можна одягати обручки. А ось тоненький витончений браслет на текстильні рукавички розміром до ліктя можна одягнути, але за умови, що на рукавичках немає ні вишивки, ні якихось прикрас і одягати прикраси на рукавички варто тільки під вечірню сукню. Традиційно сумочка-клатч прикрас не потребує, власне, як і капелюшка.

Не варто забувати, що світ моди таємничий, величезний та мінливий, і класика ще нікого не підводила. Причому в сучасному світі класичні вбрання та аксесуари мають масу варіацій. Головне не боятися експериментувати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email