Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Перетворення з домашньої квочки в ділову леді

Категорії

Але якщо фінансове становище не дозволяє постійно купувати обновки? Є вихід! Можна експериментувати із аксесуарами.

Основні аксесуари ділового чоловіка та бізнес-жінки:

1. Сумка. Якісна сумка з хорошого матеріалу, в основному однобарвна, без надмірностей, строгої форми, що відкреслена. Секрет правильної сумки – чим стрункіша жінка, тим менших розмірів має бути сумка. Для чоловіка це правило не підходить. Сувора валіза або сумка без надмірностей - ідеально поєднується з костюмом.



2. Годинник. Зараз усі звикли користуватися мобільними телефонами, і годинник відходить на задній план. Годинник - потрібний і важливий аксесуар, він показує статус людини в суспільстві. Так само говорять про витончений стиль і смак. Годинник ділового стилю найчастіше чорного кольору, без зайвих деталей та химерностей.

3. Шарф. Саме шарф найшвидше допоможе урізноманітнити наш гардероб і стилістично наповнить образ. Діловий стиль передбачає шарфи вовняні чи шовкові. Залежно від одягу шарф можна обмотати навколо шиї або залишити опущеним на грудях, можна скласти його в кілька шарів або просмикнути через петлю. Все залежить від особистої фантазії.

4. Прикраси. Прикраси ділової людини вітають мінімалізм та класику. Бажані метали із золота та срібла. Можна вибрати і прикраси з камінням, але обов'язково враховувати поєднання кольору одягу. Чоловікові краще зупиниться на перснях із золота, не масивних ланцюжках.

5. Окуляри. Окуляри є важливою частиною зовнішності жінки, тому що вони легко можуть зробити привабливою, так і зіпсувати зовнішній вигляд. Окуляри слід підбирати під свій тип обличчя, без громіздкої оправи.

Ціна аксесуара може бути від кількох доларів до кількох сотень тисяч зелених папірців. Головне вибрати за своїм гаманцем та вдачею. Не варто нагромаджувати себе великою кількістю аксесуарів. Головне пам'ятати, що у всьому треба знати міру.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email