Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Подарунки на «маленькі» річниці весілля

Категорії

Розглянемо подарунки на наступні роковини весілля:
- На ситцеву
- На паперову
- На шкіряну
- На лляну
- На дерев'яну

Від хустки до брелка

Коли офіційно зареєстрованій сім'ї виповнюється рік, святкується ситцеве весілля. Вважається, що молоді вже розпочали спільний побут і їхні стосунки стали простими, як ситець. І з подарунками на перші роковини можна не мудрувати.

У пошані будуть як літні сарафани та сорочки, так і постільна білизна та рушники. Також можна знайти інформацію, що вже в перший рік варто дарувати напівдорогоцінні прикраси зі строкатим камінням. Від батьків цього дня молода сім'я, за традицією, чекає на повзунки та пелюшки для майбутніх онуків. А самі наречені просто можуть обмінятися ситцевими хустинками.


Невблаганна статистика показує, що другий рік життя сім'єю дається складніше, ніж перший. Відносини стають неміцними та часто рвуться. Власне, друга річниця весілля і називається – паперовою. Цього дня заведено рвати папір у будинку. А запрошені гості дарують нову: книги, календарі, фотоальбоми. Самі молоді, у святковий день можуть на папері написати собі листи в майбутнє. Яким вони бачать своє життя, наприклад, за 10 років.

Перша міцна дата для чоловіка та дружини – це шкіряне весілля. Вважається, що коли люди дожили до неї, значить, прийшли до компромісу і навчилися гнучкості. Шкіра, до речі, гнучкість та символізує. Тут уже в подарунках можна знайти і шкіряний одяг, і меблі з цього матеріалу. Підійдуть також всілякі брелоки, сумки та портмоне.

Час посадити дерево

Хто прожив у шлюбі чотири роки, знає, що це лляне весілля. Раніше льон символізував достаток та забезпеченість. У такі роковини символічними подарунками стануть лляні речі та воскові свічки.

Солідніше справи з дерев'яним весіллям. Хоча подарунки на перший ювілей дають ще недорогі. Найчастіше це дерев'яні різьблені речі. Вважається, що у п'ятирічній родині ще можуть спалахувати пожежі (сварки, непорозуміння). І щоб цього уникнути, радять молодятам самим посадити дерево.

Звичайно, всі знають, що головне не подарунок, а увага. Але про всяк випадок, щоб не купувати «непотрібних» речей, краще уточнювати у молодих, чи є у них «віш-лист» із побажаннями.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email