Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Підбираємо жіночу сумку в офіс

Категорії
Особливу увагу слід приділити аксесуарам для жінок. Про вибір офісної сумки і йтиметься.

Офісна сумка – це не лише предмет гардеробу. Це відображення самої жінки, частина її іміджу та репутації, показник статусу у суспільстві. А оскільки в діловому середовищі перше враження про людину складається саме завдяки її зовнішньому вигляду, бізнес-леді має бути ідеальною.
Саме тому вона не може дозволити собі носити дешеві сумки. Ділові партнери та колеги повинні бачити, що жінка віддає перевагу і цінує надійність та якість.

Стриманість та стиль


Дуже часто брендові жіночі сумки прикрашають різним декором у вигляді стразів, каміння, металевих вставок. Сумка ділової жінки не повинна привертати надто багато уваги. Її завдання полягає лише у доповненні образа. Тому для офісу не рекомендується вибирати сумочки з яскравими прикрасами.

Те саме стосується і кольору. Найбільш прийнятними відтінками для робочої сумки вважають чорний , коричневий, сірий або, можливо, білий.

Місткість – головна характеристика!


Подумайте про те, що лежатиме у вашій робочій сумці. Швидше за все, список не обмежиться посвідченням особи та гаманцем. У робочій сумці, як правило, також лежать різні офісні документи, мінімальний набір косметики, гребінець, туалетна вода, щоденник, канцелярське приладдя (як мінімум ручки та олівці), можливо, бутерброд або просто пляшка з водою.
Містка сумка – це саме те, що потрібно кожній діловій жінці. Очевидно, що з крихітним клатчем варто йти в офіс лише у тому випадку, якщо ви відвідувачка.

Якщо говорити про ідеальну модель жіночої сумки для офісу , такою можна назвати класичний портфель. Саме він відповідає всім необхідним характеристикам. У портфель міститься все, без чого не може обійтися ділова жінка у своїй щоденній діяльності. Крім того, такі сумки дуже практичні та зручні.

Отже, підіб'ємо підсумок. Сумка для ділової жінки має бути:

• місткої,

• стриманою та непомітною (як у кольорі, так і в прикрасах),

• дорогий (або принаймні дорого виглядає).

Крім основних вимог, що висуваються до робочих сумок , існують також елементарні поняття ділового етикету, які відомі офісним працівникам.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email