Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Підбір сумки відповідно до одягу та взуття

Категорії

Одним із найважливіших аксесуарів для створення ідеального жіночого образу є сумочка. У цій статті наводиться кілька порад від професіоналів, як правильно підібрати тип, колір та форму сумочки.

Можливо, на перший погляд, завдання здається досить простим. Дійсно, адже можна просто підібрати колір і фасон сумочки такий же, як у взуття і готове. Однак цей класичний варіант поєднання кольорів не відповідає сучасним модним тенденціям. Сучасні стилісти та модельєри радять більш вільно підходити до вибору кольорового поєднання сумочки та решти одягу. Але не варто сильно захоплюватися і бажано все-таки не використовувати несумісні кольори.



Отже, який має бути колір сумки ? Головне правило - не перестаратися з яскравістю. Загальне правило свідчить, що не потрібно використовувати більше чотирьох кольорів. Але якщо ви любите різноманітність відтінків в одязі для взуття і сумки беріть неяскраві кольори і без прикрас, що кидаються в очі.

А якщо дівчина вважає за краще носити взуття яскравих кольорів, сумочка не повинна сильно виділятися ні відтінком, ні якимись елементами декору. З точністю навпаки треба чинити, якщо у вас яскрава та нестандартна сумочка.

Можна завжди використовувати стандартне забарвлення. Це сірий, чорний, коричневий або білий кольори. Вони добре поєднуються майже в будь-яких випадках. Такий стиль відмінно підходить дівчатам, які не люблять або не хочуть експериментувати.

Ще одним важливим елементом у підборі сумочки є її форма. Неправильний вибір може виставити фігуру жінки в поганому світлі, а якщо все робити правильно, то навпаки підкреслить витонченість жінки. Пам'ятайте, що якщо сумочка круглої форми, її слід носити лише високим жінкам із гарною фігурою. Якщо зростання невелике, то рекомендується вибирати сумочку малих розмірів. Якщо дівчина має велику фігуру, найкращим варіантом є прямокутна сумка . Взагалі, сумка має формою бути протилежністю ліній вашого тіла.

Також важливим є де розташована сумка . В основному використовуються три варіанти - на талії, стегнах, або на рівні грудей. Дотримуйтесь цих нескладних порад і ви завжди будете елегантними та чарівними.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email