Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Практична мода: сумка-мішок

Категорії

Щоправда, розкласти дрібниці та організувати їх не вдасться і в цьому є її мінус. Адже формою вона виглядає як мішок, іноді, немає жорсткого дна чи може бути овальної форми. Верх сумки може стягуватися шнурком або тасьмою, так і закриватися блискавкою.

Носити її можна на плечах, як рюкзак, так і в руках. Наявності такого аксесуара у жінки говоритиме про те, що її господиня веде досить активне життя, вона виходить із дому вже з усіма необхідними речами на день, адже все має бути під рукою.

Сумка-мішок дуже практична та зручна, і може бути зроблена з різних матеріалів. Використовувати для пошиття сумки можуть шкіру, текстиль, міцну тканину. Її легко пошити самостійно, якщо є непотрібні старі речі (наприклад, джинси). Варіант зі шкіри більш діловий та класичним. А моделі, пошиті з текстилю чи міцних тканин, виглядають досить оригінально.

Більше того, використання натуральних тканин більш екологічне, колоритне та з етнічними мотивами. А, головне, немає межі у обіграванні зовнішнього вигляду. Включивши фантазію, можна нашити та додати будь-які елементи, декорувати вишивкою або різними нашивками, намистом, брелоками.

Сумка-мішок може вдало поєднуватись зі спортивним стилем в одязі, в неї легко зібрати необхідні речі для тренування. Вона вдала для походів у магазин, на прогулянки з дитиною, адже всі речі можна носити на плечі легко переміщаючись вулицями. Взяти все необхідне на пляж теж не буде проблема, якщо є така сумка , як і при поїздках на природу.

Підійде така модель сумки краще для зручного і практичного одягу, наприклад, джинсів і футболки, але не варто виключати і спідниці, навіть довжиною, у продумуванні образу на день.

Сумка-мішок має певний рівень популярності серед жінок. Практичні дівчата та жінки зупиняють на ній свій вибір, якщо хочуть мати під рукою безліч необхідних предметів та речей, а носити із собою пару сумок якось безглуздо. У модних колекціях жіночих сумок практично завжди надана велика кількість варіантів таких моделей.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email