Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Правильний вибір вечірньої сумочки

Категорії

Особливий інтерес представляє вечірня сумочка , адже вона доповнює образ жінки та підкреслює її стиль.

Одним із головних критеріїв вибору є колір сумки. Небажано вибирати сумочку в тій же кольоровій гамі, що і вбрання. Чорна сукня з сумкою такого ж кольору виглядатиме нудно, а весь образ у яскравих тонах – надто перевантажено. В ідеалі до спокійних відтінків сукні вибирають яскраву сумочку. Якщо ж вбрання яскравого кольору, то з ним буде добре виглядати сумка в стриманих тонах. Вечірню сумочку можна підбирати відповідно кольору, який є вбрані, але не домінує. Наприклад, до бежевого плаття з блакитним оздобленням підійде сумка блакитного кольору.

Одного кольору із сумкою можна підібрати ремені, хустки, рукавички. Головне, не перестаратися - достатньо використовувати пару аксесуарів такого ж кольору. Сумочка має поєднуватися із фасоном взуття. До гостроносих туфель підбирається сумочка з більш різкими формами, а якщо туфлі з круглим носом, то сумка повинна мати гладкі контури.



Текстура та матеріал сумки теж мають велике значення. Існують моделі, які добре підходять до будь-якого образу, наприклад шкіряні сумки. Можна вибрати сумочку з елементами матеріалу, що є у вбранні. Сумка, розшита блискітками, добре гармоніюватиме з сукнею, на якій теж є блискітки, за умови, що вона не повністю ними покрита. Бахрома, хутро і пір'я можуть бути на сумочці, тільки якщо ці деталі є вбрані.

На сьогоднішній день немає строгих правил щодо вибору розміру вечірньої сумочки . Але все ж таки традиційно прийнято вибирати мініатюрні моделі. Витончена маленька сумочка надає жіночності своїй володарці, і її не втомишся носити. Серед вечірніх сумочок є моделі з ремінцем та без нього. Сумку без ремінця доведеться постійно тримати в руках, що не дуже зручно. Сумочку з ремінцем або ланцюжком можна повісити на плече, і вона не завдаватиме ніяких незручностей.

До вибору вечірньої сумочки потрібно поставитися дуже уважно, адже вона є головним і найпомітнішим аксесуаром. Не варто економити, тому що весь ефект від найкрасивішої сукні зіпсують елементи, що відклеюються, і затерті шви на дешевій сумці. І навпаки, якісна сумочка зможе надати індивідуальності навіть простому та непримітному вбранню, і виділити з натовпу свою власницю.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email