Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Приклади модних сумок 2016 року.

Категорії

Нижче наведено приклади модних сумок 2016-го року.

Класичний варіант:
Людям віддають перевагу цьому стилю радиться звернути увагу на сумки від Фенді, Тодс, Босс Хуго Босс. Цим брендами вдалося додати класиці дуже оригінальний підтекст.

Ці сумочки чудово підійшли б бізнес леді, це довів бренд Фенді на своєму останньому показі. Його сумочки геометричної форми з невеликим декором не залишили байдужою не одну жінку.

Якщо ж перевага віддається мінімалізму, то ідеальним варіантом будуть сумочки Босс Хуго Босс, двох видів: сумочка з прийнятим із трьох кольорів або звичайна прямокутна сумка одного кольору.

Сумка схожа на мішок:
Підходить для відпочинку від повсякденної рутини. Такі сумки виглядають, як мішки, саме через їхню величезну форму. Але також хороші і для роботи, вони не дадуть жінці скучити і радуватимуть своїми літніми, яскравими принтами. Багато сумок бренду Dolcec&Gabbana схожі на пляжні, що нагадують господиням про море і сонце.

Маленька сумочка
Вони буквально закликають жінок брати із собою лише найнеобхідніші речі. Дизайнери спробували спростити та зменшити сумочки, щоб надати образу володарки трохи акуратності. Зменшена копія валізи від Шанель або сумка у вигляді міні чохла для телефону від Burberry Prorsum.

Сумка, що поєднується з одягом:
Вони або повторюють колір або навіть принт одягу своїх власниць. Ці сумки все ніяк не хочуть виходити з моди ще з минулого року. Найбільше ця ідея зацікавила модний будинок Шанель, вони створили величезну кількість колекцій і не думають зупинятися. Багато дизайнерів вважають сумку невід'ємною частиною образу, який зобов'язаний йому відповідати.

Сумка рюкзак
Без таких сумок останнім часом дедалі важче обходиться. Вони універсальні та практичні, відмінно підходять для будь-якого виду відпочинку. Багато дизайнерів випускають рюкзаки з безліччю кишень, урізноманітнивши їх різними принтами. Дані сумки також популярні серед підлітків і молоді , але не дивлячись на це підходять жінкам різного віку. Наприклад Імпоріо Армані вважав за краще барвисті, квіткові прийняті. Тоді як Ангес Б обмежилася симетричними блискавками.

Плетені сумки
Багато дизайнерів асоціюють ці сумки з природою, відпочинком та селом. Більшість цих виробів виконані з природних матеріалів, повітряних тканин і прикрашені квітковими принтами. У Мілані останнього тижня моди були представлені сумочки на довгому плетеному ремінці. А от довче Габбана здивували своїх послідовників сумками, схожими на плетені кошики для пікніка.

Сумки тоут
Такий тип сумок воліє більшість модниць, зачарованих їх універсальністю та розміром. Зазвичай одна сумка підходить одразу для кількох луків чи образів. Безліч будинків моди, як Крістіан Діор або Джорджо Армані віддали перевагу спокійним кольорам, як коричневий, чорний, білий, червоний та їх поєднання. У той час, як для аматорки етніки були випущені тоут сумки з різними декораціями , як вишивка бісером або геометричні фігури, від Валентино.

Сумки-клатчі
Вони буквально ніколи не виходять із моди, але з кожним роком удосконалюються або змінюють свій вигляд. Різноманітні форми, розміри, кольори. Глядачі були здивовані надзвичайно ніжними сумками Diane Von Furstenberg, прикрашені квіточками. У той час, як Оскар Де Ла Рента зупинили свою увагу на декорі, прикрашаючи клатчі зі своєї колекції паєтками , мереживом та всілякими прикрасами.

Сумки-валізи
Вони різноманітні та непередбачувані, але дуже добре виглядають буквально з усім. Холлі Фултон вирішили прикрасити їхніми принтами з дитячих мультфільмів. У той час, як Ральф Лаурен та Том Браун вирішили спростити дизайн своїх сумок-валізи до мінімуму. А Валентино також продовжив тішити око своїми яскравими та дуже декорованими моделями.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email