Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Роль сумки в образі жінки. А чи потрібна?

Категорії

Жіноча сумочка – це всесвіт зрозумілий тільки самій жінці. Про її місткість ходять легенди, а дизайн може багато сказати про наявність чи відсутність смаку у своєї господині. Але є жінки, котрі не розуміють, наскільки важливу роль відіграє сумка в образі жінки.



Всі жінки діляться на дві категорії: ті, що люблять сумки і носять їх щодня не стільки з потреби, скільки через те, що сумка прекрасний аксесуар, що доповнює образ. Як правило, такі леді і купують сумку добряче не подумавши.

На жаль, багато жінок вибирають сумку саме за зовнішніми даними, щоб підходила до одягу, пристойно і дорого виглядала, на функціональність багато хто звертає увагу лише після покупки.

Друга категорія – жінки, яким сумка, в принципі не така вже й важлива. Такі зазвичай вибирають одну – дві зручні великі класичні сумки чорного кольору, і використовують їх на всі випадки життя. Така сумка точно буде зручною. Але, на жаль, такий підхід теж шкідливий, адже одна сумка, що не підходить під образ, зіпсує його цілком.

Практична користь сумочки для образу:

Вдало підібрана сумка зробить образ закінченим. Буває, що і одяг добре сидить і підібраний зі смаком, але є відчуття якоїсь недомовленості. Із сумкою такої неприємності не буде.
Сумка - ідеальний аксесуар, граючи з формами та кольором якого можна повністю змінити образ. Варто поекспериментувати з формами та розмірами сумки для кожного окремого вбрання.

Багато жінок, які не люблять сумки, просто не вміють їх підбирати.

Наприклад, якою б красивою була маленька сумочка, ходити з нею на роботу непрактично. Або, що не підходить за кольором, фасоном і матеріалом під загальний образ псує враження, звичайно, продовжувати не захочеться.

Потрібно розділяти сумки робочі та вечірні, на вихід і повсякденні та всі варіанти мають бути у жінки.
Сумки потрібно любити, підбирати, експериментувати з розмірами та формами, адже вони мають величезну цінність у мистецтві стильно одягатися та приносять неоціненну користь для образу кожної жінки.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email