Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Наймодніші сумки весни 2016 року

Категорії

Що ж пропонує провідні дизайнери та головні будинки моди цього сезону? Сумки цього сезону підкорюють модниць різноманіттям форм та кольорів. Складається враження, що дизайнери відмовилися робити вибір на користь чогось певного та погодилися задовольнити вимоги та побажання кожної сучасної дівчини.

Буйство фантазії просто вражає уяву і важко визначитися, що задає такт моди саме цього напряму? Так, варто зазначити, що наполегливо робиться акцент на мінімалізм та лаконічність форм.

Так, безперечно, вже кілька сезонів жоден показ не обходиться без стильних сумочок – клатчів, виконаних не лише з натуральної та штучної шкіри, але й із тканини з використанням декоративного каміння та вишивки. Але цього сезону різноманіття моделей поповнюється популярністю в багатьох дизайнерів сумки прямокутної форми великого розміру .

Що відрізняє новинки 2016 від класичної форми? Це принт. Фантазійний, мультиплікаційний, яскравий та яскравий малюнок на сумці класичної форми стає головним віянням цієї весни. Також вітається змішання фактур та матеріалів. Цей прийом вже кілька сезонів залишається улюбленим та затребуваним у багатьох колекціях дизайнерів.

Активно використовуються і класичні нейтральні кольори. Як і в одязі, залишається дуже популярним цього року сірий та вся гама його відтінків. Привернути увагу до образу найпростіше за допомогою дрібниць. Саме тому при декоруванні сумок використовуються такі деталі, як ремінці, замки, аплікації та клямки. Різноманітність форм сумок поповняться ще більш хитромудрими. Особливу славу дизайнерів та їх прихильниць здобули сумки-коло та сумки-кисет, виконані у формі маленького мішечка.

Нерідко матеріалом для такої сумки стає оксамит та велюр. Причому подібні варіанти розраховані не лише на вечірній образ, а й спокійно гармонують із більшістю стилів одягу. Особливої популярності набувають цього сезону моделі, які поєднують у собі кілька кольорів. Варіанти відтінків можуть бути найрізноманітнішими та обмежуються лише фантазією дизайнера. Особливе місце зайняли в'язані сумки, в декоруванні яких використовуються стрічки та великі брошки.

Щоб не перевантажити образ та уникнути кітчу, варто скомбінувати модну сумочку з нейтральними ансамблями одягу. Справжньою знахідкою для модниць цього сезону стане сумка з малюнком «шотландська клітина» , слід постаратися, щоб це був єдиний активний акцент в образі або поєднуватись із шарфом або хусткою.

Актуально буде і поєднання сумки та одягу однакових кольорів та відтінків. Не варто дотримуватись правил по поєднанню сумок та взуття: комбінувати слід аксесуари між собою, привертаючи увагу як до образу в цілому, так і до чогось певного. Особливо сміливим варто спробувати у своєму образі сумки та клатчі з дерева та пластику . Безперечно, матеріали для подібних виробів незвичні, але спробувати все ж таки варто!

Найбільш актуальні моделі цього сезону – сумки середні та досить невеликі . Вони зручні у повсякденному житті, стали незамінними на роботі та в прогулянці, їх просто поєднувати з будь-яким одягом. Вони просто гарантують своїй господині почуття комфорту та впевненість протягом усього дня. І якщо сміливості на новинки цього сезону не вистачає, то зупинити свій вибір на цьому варіанті було б найбільш логічним та безпрограшним.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email