Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Секрети вибору. Сумочка – імідж у жіночих руках.

Категорії

Якщо ж у вас мініатюрні розміри – більш тонкі. Коли фігура велика, на великий розмір одягу, то вигідніше вибирати лямки ширше. Тоненькі лямочки на великому розмірі підкреслять невідповідність (ефект порівняння). Чим вище фігура, тим ширшою підбирається лямка.

Сумка переважно компактна , габарити 20х20 см. при нормальних стегнах доречна буде горизонтальна спрямованість сумки, а при широких - вертикальна. Таким чином ви зможете вигідно коригувати лінію стегна по вертикалі.

1. Середнє зростання (150-170 см). Якщо стегна середні, носите сумку не в проблемній зоні і вибирайте розмір не більше 30х35 см. з акцентом на вертикальну спрямованість. При цьому візуально витягнеться зростання і коригується фігура в проблемній зоні. Ручки можна вибирати не довгі, носити під пахвою. Коли груди великі, а плечі широкі, правильніше носитиме сумку на стегнах.

2. Високий зріст (понад 170 см). Можна зупинити свій вибір на горизонтально орієнтованій сумці більше: розмір 50х40 см. Не бажано носити сумочку на плечі. Посадка на руці, або навіть на лікті, з урахуванням укорочених та коротких ручок буде оптимальною.


Корисні поради

1. Намагайтеся носити сумочку так, щоб нівелювати проблемні зони вашої фігури. Вона доречна там, де бажано збільшити обсяг.

2. Якщо ви маєте високе зростання, зупиняйте свій вибір на горизонтально спрямованих сумах, а якщо низький - вертикально спрямованих.

3. Щоб переконатися в натуральності матеріалу, з якого виготовлена сумочка , нанесіть на поверхню кілька крапель води. Якщо через деякий час вода вбереться і не залишить жодних слідів, значить шкіра натуральна.

Створіть свій імідж

Не варто купувати взимку сумки чорного кольору , а влітку білого. Пограйте з кольором, різноплановою фактурою та деталями, які привернуть увагу, порадують вас та оточуючих.

Можна розглядати комбіновані моделі, де у одній сумці поєднується кілька кольорів. Влітку особливо актуальні яскраві тони, які будуть доречними у вашому гардеробі. Використовуючи яскраві сумки, можна створювати цікаві сміливі комплекти. Вони ніколи не залишаться без діла.

При підборі сумки можна її прив'язати до одягу або розглянути, як додатковий акцент вашого іміджу. Пам'ятайте про те, що такий незамінний аксесуар, як сумка, зробить вас чарівною та привабливою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email