Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Вміст сумочки нареченої

Категорії

Яскраві сумки доповнять букет нареченої. Сумочка вибрано, куплено. Залишається вибрати предмети, які потрібно помістити в неї. Весь її вміст повинен обов'язково нагоді нареченій під час урочистостей, але й мати маленький розмір, щоб поміститися в мініатюрну сумочку.

Нареченій необхідні певні предмети-помічники, які збережуть її красу та свіжість протягом усього урочистого дня. Обов'язково наявність серветок. Можна використовувати і сухі, і вологі, і серветки з ефектом, що матує. У спекотні літні дні або при великому хвилюванні серветкою можна прибрати піт, промокнути сльозу або виправити зіпсований макіяж. Також серветкою можна витерти помаду від поцілунків.



На знятому фото та знятому відео наречена повинна мати ідеальний вигляд. При цьому їй не обійтися без пудри з ефектом, що матує. Необов'язково спеціально купувати дорогу пудру. Можна взяти улюблену упаковку, але обов'язково прихопити пензель, який допоможе позбутися зайвого блиску за допомогою пудрового шару.

На весіллі нареченій дарують безліч поцілунків, і вона, своєю чергою, обдаровує поцілунками всіх вітаючих. Але образ нареченої завжди повинен бути закінченим, тому в сумочку можна помістити помаду потрібного відтінку або блиск для губ. Можна взяти з собою обидва засоби: помада знадобиться для фотосесій, а блиск створить образ ніжної нареченої.

Туш для вій, олівець для очей та ватяні палички також є невід'ємними атрибутами створення образу нареченої. Весілля викликає багато щасливих сліз, і макіяж може трохи зіпсуватись. Тому краще захопити із собою водостійку туш, яка подовжить вії, олівець чи підводку для очей. Також необхідно взяти з собою спеціальну гребінець для вій.

Обличчя нареченої має виглядати свіжим і молодим, для цього можна кинути в сумочку маленький флакон із термальною водою. Її можна використовувати з макіяжем, не побоюючись, що він зіпсується. Ця вода не пересушить шкіру та захистить її від шкідливого впливу вітру та сонця. Влітку потрібно вибрати термальну воду з легким та свіжим ароматом, а взимку можна вибрати фруктові та ванільні аромати.

Зібрати сумочку нареченої може як сама наречена, так і подружка нареченої.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email