Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Створення майстерні з пошиття жіночих сумочок

Категорії

Створення майстерні з пошиття жіночих сумочок

У своїй сумочці жінки зберігають дуже багато речей від косметики до канцелярського приладдя та продуктів для перекушування. Сумочка може багато сказати про її власницю. Вона чудово доповнює створений образ. Її не беруть хіба що на ранкову пробіжку. Така величезна роль цього у житті жінок.

Соціологи стали відзначати, що в останню п'ятирічку зростає не лише кількість куплених дамами сумочок, а й їхня кількість у однієї власниці. Понад шістдесят відсотків жінок мають у своєму розпорядженні до десяти штук цих предметів. І хочуть купити ще. Тому виробництво жіночих сумочок дуже вигідний бізнес.



Починати його слід із складання бізнес-плану, в якому будуть визначені всі видаткові та доходні статті, а також методи просування продукції на ринку. Потім потрібно визначитися, з якого матеріалу шити вироби. Сучасні сумки виготовляють зі шкіри, її замінника, лляних, джинсових, плащових, вовняних та інших тканин, із пластику та плівки, хутра та замші (натуральної та штучної). Серед цього різноманіття потрібно зробити вибір, оскільки кожен матеріал має свої особливості та нюанси пошиття. Наприклад, на пластик фурнітуру кріпити потрібно так, щоб його не пробити наскрізь, а лляні тканини схильні до усадки і добре мнуться.

Щоб організувати виробництво потрібно, перш за все, швейна машина. Краще, якщо вона буде багатофункціональна. Це заощадить кошти на придбання спеціального обладнання для обметування країв виробу або пришивання ґудзиків. Потрібний ще розкрійний стіл, праска-відпарювач, обладнання для встановлення кнопок і т.д.

Пошиття сумок починається з відтворення їхнього виду на папері. За цими ескізами робляться лекала. Тут важливо врахувати кожну дрібницю. Лекала дбайливо зберігають, тому що у разі попиту на цю модель завжди можна буде її пошити. Коли всі деталі сумки розкриті, їх передають у пошивальний цех. Там окремі частини сумки стають готовим виробом.

Реалізувати готову продукцію можна через спеціалізовані магазини чи орендувати торгове місце ринку. Можна використовувати Інтернет. Щоб ваші вироби не загубилися серед конкурентів, придумайте будь-який відмітний знак, що ідентифікує ваші вироби, що робить їх відомими. Можливо, згодом це принесе вам велику популярність та підвищить вартість ваших сумок.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email