Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Стильні сумки весна – літо 2016 року

Категорії

Вибираючи нову сумку , необхідно керуватися кількома основними характеристиками.

По-перше, на сумках не варто економити – вони завершують весь образ, часом приковують до себе основну увагу, тому сумка має бути не просто акуратною , але також і стильною, відповідною ситуацією, що підходить за кольором та стилем до одягу – взуття та рукавичок у першу чергу. Варто з побоюванням ставитися сумкам з великою кількістю металевого декору - досить часто він виглядає помітно і недоречно, і якщо він досить гарний на рюкзаках підлітків, то цілком може понівечити жіночу сумку .

Найбільш оптимальний варіант - мати у своєму арсеналі кілька різних сумок - це і сумка-клатч , що служить для завершення вечірніх образів, немає необхідності міняти таку сумку кожен сезон, краще вибрати хорошу класичну модель, яка буде служити багато років, і відповідати різним вечірнім вбранням. Потім необхідна повсякденна сумка середньої форми, при цьому зовсім необов'язково вибирати величезні баули, в які поміститься зайва пара туфельок. Зараз актуальні структуровані сумки, що тримають форму, сумки різних геометричних форм.

Така сумка буде необхідна щодня, тому вибирати її варто з огляду на основні відтінки свого гардеробу, можливо, така сумка буде виконана в нейтральному кольорі, але при цьому підходити буквально до всього. Безумовно, найбільш виграшним буде чорний колір, але залежить від фантазії вибираючого.

Також можна вибрати одну яскраву сумку середньої форми з різними варіантами носіння - наприклад, це може бути сумка з двома ручками і при цьому з ремінцем, що дозволяє носити її через плече. Подібна сумка додасть яскравості образу, легко поєднуватиметься як з класичною спідницею, так і з улюбленими джинсами, а також вона може стати в нагоді для літніх образів.

Сучасній енергійній та спортивній жінці варто порадити звернути увагу на рюкзаки-трансформери, які можна носити і як сумку, і як невеликий рюкзачок за плечима. Не вийдуть із моди й сетчели, класичні англійські сумки-портфелі через плече, актуальні вже не перший сезон. Однак на модних показах весна-літо 2016 року простежувалася тенденція звільнити плечі та помістити всі сумки та навіть рюкзаки до рук.

Щодо вибору колірного рішення сумок варто відзначити, що задає тон піжамний стиль з його м'ятно-приглушеними відтінками, а також триколор, що складається з білого, синього та червоного, відповідно, сумка в образі може бути представлена в одному з цих кольорів.

Якщо раніше дівчата, які йшли з двома сумками, викликали здивування та поблажливість, то цього сезону подібне рішення аж ніяк не буде моветоном – навпаки, комбінування подвійних сумок, виконаних у єдиному стилі, є трендом сезону. Популярною тенденцією також будуть жіночі сумки «в тон» з рештою цибулі , що є продовженням віянь мінімалізму в моді.

На особливу увагу заслуговує вибір літніх сумок, але в такому випадку важливі дві основні характеристики - чи вибирається сумка для відпочинку або для повсякденності на літній сезон. Дизайнери при виборі літніх сумок пропонують орієнтуватися на натуральні матеріали та ненав'язливі світлі принти, якщо зробити ставку на мінімалізм і пастельні тони, то можна не помилитися в цьому сезоні.

Загалом, модні сумки майбутнього сезону відповідатимуть трьом характеристикам – універсальності, сміливості та елегантності, варто лише знайти правильне поєднання.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email