Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Стратегія вибору жіночої сумочки з урахуванням заходу

Категорії

У цій статті ми розглянемо кілька простих рекомендацій, які допоможуть підібрати модель, яка підходить для кожної конкретної ситуації.

Робоча сумка

Головною характеристикою в цьому випадку є місткість аксесуара. У такій сумці без проблем повинна поміщатися папка для паперів і купа інших корисних дрібниць (йдеться про парасольку, гребінець, контейнер з обідом та інші корисні речі). В ідеалі робоча сумка повинна мати кілька відділень та функціональних кишень, щоб у ній нічого не губилося.

До того ж вітається висока якість та завидна міцність, оскільки саме сумка свідчить про соціальний статус жінки. Краще дотримуватись спокійних класичних кольорів: чорного, коричневого, сірого, бордового. Яскраві відтінки, що кричать, у діловому гардеробі недоречні.

Повсякденна сумка

Цей аксесуар можна назвати коротко і ємно - і в бенкет, і в світ. Саме з такою сумкою жінка зазвичай вирушає на прогулянку, зустріч із подругою, магазинами, у кіно. Найкраще вибирати модель середнього розміру та універсального забарвлення, щоб сумка підійшла до максимальної кількості нарядів.

Однак яскраві кольори та незвичайна форма також не заборонені, якщо вони гармонують з іншими деталями образу. Повсякденна сумка має бути міцною, якісною та функціональною.

Для походів на вечірку або в ресторан найкраще підходить маленька сумка на довгому ланцюжку . У ній повинні бути тільки необхідні речі: помада, пудрениця, ключі, телефон і гроші. Такий аксесуар може бути як непомітним, так і досить яскравим. Вітаються сумки із блискітками, незвичайним декором. Вони можуть стати центральною частиною образу жінки, його особливістю.

Пляжна сумка

Влітку не обійтися без місткої та легкої сумки яскравого забарвлення .

Найчастіше такі моделі шиються з тонких міцних тканин яскравого забарвлення. Крім того, пляжна сумка може бути зроблена із соломи . Головні її характеристики - це невелика вага та значний обсяг. У пляжну сумку повинні поміщатися рушники, засоби для засмаги, купальник та багато інших корисних дрібниць.

Господарська сумка

Ця модель сумки призначена для походів у магазин та перенесення важких речей. Замість того, щоб щоразу купувати пластикові пакети для продуктів, заведіть собі міцну та легку сумку, яку завжди носите з собою.

Основні вимоги до такої моделі полягають у тому, що вона повинна мати зручні ручки, витримувати великі навантаження та займати мало місця у злагодженому вигляді. Найкраще з цими завданнями справляються сумки з бавовни, льону або плащової тканини . Якщо в гардеробі представлені всі ці різновиди сумок , то ви зможете підібрати відповідний образ і функціональний аксесуар.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email