Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка - "ділова ковбаса"

Категорії

Напевно, кожне дівчисько хоча б раз у своєму житті чула на свою адресу дразнилку «ділова ковбаса». Але тепер це не образливе прізвисько, це вимога життя! Так, діловій дівчині непросто: переговори, зустрічі з начальниками, бесіди з недбайливими виконавцями, відвідування різних інспекцій та багато іншого. І ось тут, як не можна до речі, має бути поряд така сумка, яка не залишить жодної краплі сумніву в тому, що не сприймати її володарку всерйоз — собі дорожче! Це сумка – «ділова ковбаса».



До речі, у формі ковбаси якраз таких сумок і не роблять. Як правило, це строгі прямокутні сумки, що нагадують портфель. Ще є frame bag або сумки на каркасі. Зовні вони нагадують акуратний саквояж і часто прикрашаються металевими пряжками, ланцюжками, блискавками. Ці деталі надають традиційно жіночій сумці більш строгий та діловий вигляд.



Не можна не згадати і сумку Kelly як відмінний варіант ділового аксесуара. Вона виконується у формі трапеції, має металеву застібку, може гасати і на плечі, і в руках. А своєю назвою ця модель завдячує актрисі Грейс Келлі, гарячій її шанувальниці. Хоча і зараз ця елегантна деталь гардеробу не втратила своєї популярності.



Традиційно ділові сумки виконуються у чорному, білому, коричневому тонах, бувають двоколірними або виготовленими із двох різних матеріалів. Але навіть якщо Ваша яскраво-червона сумка буде під колір тільки Вашому новенькому автомобілю, це навряд чи вважатимуть за поганий смак... Щодо вартості сумки, то тут доведеться не скупитися — дорога й презентабельна, вона ще багато разів послужить гарною службою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email