Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка холодильник

Категорії

Насамперед – це така сумка з функцією підтримки певної температури всередині – термосумка. У ній немає приладу для охолодження, температура підтримується за допомогою акумулятора холоду. Цього вистачає на двадцять чотири години потім температура стає такою самою, як і навколишня. Акумулятор являє собою пластиковий брикет із сольовою речовиною. Розташовується він у кришці термосумки. Щоб зарядити акумулятор його потрібно помістити в морозилку на десять - п'ятнадцять годин. Зарядки вистачить на найближчу добу.



Існують різновиди сумки-холодильника:

- Розмірний ряд сумки надано від п'ятдесяти літрів до двох літрів. Великі термосумки підійдуть для пікніків, походів. Маленьку сумку можна взяти на роботу, до школи, залишити в автомобілі, взяти на пляж.

- Розрізняють форми сумки – холодильника. Бувають як рюкзак для походів, бувають водонепроникні, сумка складана, так само водонепроникні кишені для важливих паперів, бувають вже з посудом для походу. Міцність термосумки визначається в матеріалі - поліетилені, що допомагає забезпечити велику безпеку продуктів.

При виборі сумки - холодильника необхідно враховувати факт того для чого ви її купуєте. Зверніть увагу на такі моменти як:

- Перше це об'ємність та маса термосумки.

- По-друге, це з чого виготовлена сумка - холодильник. Найчастіше виробники використовують такі матеріали, як ПВХ, поліестер, нейлон. Такі види матеріалу дозволяють легко чистити сумку холодильник від забруднення.

- У третіх розмір стінок. Наприклад термостатика для автомобіля має ряд таких особливостей як лицьовий шар - пластик, внутрішній шар для продуктів складається зазвичай з амальгами, що гарантує збереження вмісту, прошарок - поліуретан товщиною не менше 30 мм.

- По-четверте, це якісний виворітний шар.

- По-п'яте це додаткові аксесуари. Наприклад термосумка для автомобіля містить ремінь для її перенесення або якщо обсяг сумки великий то у неї є ролики, так само на деяких сумках - холодильниках є ручки і захисні замки, спеціальним посудом, запасний акумулятор. Все це природно впливає і на ціну, але ваші продукти будуть в цілості і безпеці. Сумка - холодильник не замінна річ у вашому арсеналі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email