Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка – інвестиція у стильний образ

Категорії

На думку більшості гуру фешн індустрії, дорога та якісна сумка – свого роду інвестиція у стильний образ, причому на довгі роки.

Так, вимальовується перше правило при виборі сумки - не економити, виходячи з можливостей свого бюджету.

Вибираючи сумку, віддавайте перевагу якісному матеріалу, у цьому відношенні ніщо не зрівняється з натуральною шкірою. По-перше, шкіряна сумка завжди виглядає на порядок солідніше і дорожче в порівнянні з виробом із замінника, по-друге, така сумка дуже довго носиться і прослужить вам довго.

Визначитися з формою та видом сумки допоможе аналіз вашого гардеробу та стилю. Мається на увазі, що класична стримана сумка підійде діловій дамі, але романтичній та легкій натурі з відповідним гардеробом така сумка лише надасть образу непотрібної суворості та серйозності.

Ідеальним рішенням на кожен день буде сумка у стилі casual. Зручна в експлуатації, містка; сумки цього стилю представлені у широкій кольоровій гамі та різноманітності текстур.

Про що вже було зазначено вище, бажано вибирати натуральну шкіру або замшу, однак майте на увазі, що замшеві вироби більш примхливі і вимагають догляду.

Сумка на кожен день має бути комфортною для вас. Її розмір визначається кількістю речей, без яких ви не можете обійтись щодня.

Наприклад, величезною популярністю користуються об'ємні сумки м'яких форм із гладкої шкіри, з двома ручками середньої довжини та з мінімальною кількістю декору.

При виборі кольору знову орієнтуйтеся на загальну колірну гамму ваших речей. Орієнтуйтеся на глибину відтінків і тип кольору – теплий або холодний. Так, до пальта з бежевої гами пастель не підійде яскрава та строката сумка. А ось всі відтінки беж, сірий чи горіховий – дуже навіть. Не варто підбирати сумку неодмінно під колір взуття - це правило, що надмірно зобов'язує і давно не актуальне.

У той же час, не бійтеся ламати стереотипи і грати на контрастах, але тільки кольорових гам, що поєднуються. Не бійтеся яскравих кольорів, якщо сумка підходить вашому стилю, її яскравість тільки зіграє вам на руку.

Мабуть, особливе місце у царстві сумок займають вироби червоного кольору.

Сумка червоного кольору зобов'язує, проте за грамотного підходу цілком доречна у повсякденному житті. Наприклад, вона чудово зіграє на тлі яскравих і білих літніх вбрань, і шикарно виглядатиме і в зимовий час – із чорною курткою або пальто асфальтового кольору. Дуже добре доповнити її шарфом чи рукавичками.

Отже, вибираючи сумку, не бійтеся експериментувати та виходити за рамки, спробуйте різні варіанти та пам'ятайте, що сумка визначає ваш образ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email