Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка, як невід'ємна жіноча прикраса

Категорії

Сумочка виконує безліч функцій у гардеробі жінки, вона є і прикрасою, і завершенням образу, і власне ємністю для утримання різних потрібних, та й не дуже предметів. Сумки бувають різні за стилем: класичні, спортивні, дорожні, ділові (портфелі), у стилі casual та вечірні варіанти.

Навіть вони мають і сезонний характер, є сумки, що несуть у собі характер холодного та літнього сезону. Жодна жінка не поєднає плетену, літню сумку-кошик з овчинною дублянкою взимку і також до літнього, відкритого сарафани не візьме важку, шкіряну, облямовану хутром сумку.

За місткістю вони бувають різні: починаючи від дорожньої валізи, в яку може поміститися весь світ, до маленького вечірнього клатчу, в який уміститься лише одна губна помада. Дуже цікаві дизайнерські сумки , особливо розшиті шовком і бісером, в таких виробах видна величезна робота, як художника-дизайнера, також і майстрині-білошвейки.



Уподобання, спосіб життя - все це може бути інформацією про жінку. Ділові та суворі вибирають консервативні сумки . Незвичайні, химерні сумки : своєрідна форма, забарвлення та інше вибирають ексцентричні жінки. Колір і фора також важливі для них. Коричневі та чорні сумочки, гармонують майже з усім одягом, через що є надзвичайно популярними.

Світлі тони ближче до романтичних жінок, а яскраві кольори ближче до емоційних та енергійних панночок. При виборі сумочки, враховуйте кілька моментів, вона має бути не лише красивою, а й зручною.

Що стосується літа, то кілька років тому сумочка підбиралася в тон до взуття, зараз же допустимо робити 3 колірні акценти, але не більше, тобто сумка може бути жовта , туфлі – зеленими, а рукавички – червоними, отже, вся решта гама образу повинна бути монохромною і бути лише спокійним, однорідним тлом для трьох солирующих кольорів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email