Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка на зиму

Категорії

Варто придбати кілька різних варіантів, щоб комбінувати їх зі своїм верхнім одягом.

З пуховиком. Вибір сумок для пуховика цілком залежить від кожної моделі. Варто пам'ятати, що пуховик - це спортивний одяг і до нього не підійдуть легкі жіночі моделі з бантиками, ланцюжками, стразами або з аплікацією. Не потрібно з пуховиком брати літні сумочки з тканини, а також клатчі та дуже маленькі сумочки будуть також недоречні. Колір вашої сумки може гармонувати із кольором шапки або рукавичок.

Якщо ви підбираєте сумку до шубки, в жодному разі не надягайте її на плече. Інакше ви просто зіпсуєте шубу. У світлий час доби вибирайте сумку , у якої невеликі ручки, а ввечері - ідеальним рішенням буде клатч . З шубкою добре виглядатимуть сумки невеликих розмірів із натуральної шкіри. Для того, щоб створити елегантний образ, вибирайте сумки кольору бордо, синього або коричневого.

До дублянки підбирайте великі сумки із замками, сумки, що нагадують муфти, а також сумки, які своєю формою нагадують півмісяць. Добре, якщо вони будуть шкіряні. Замшеві жіночі сумки з хутром - будуть доречні. Добре виглядає сумка, яка за кольором підходить до дублянки, але можна вибрати також і інший колір, який поєднуватиметься з відтінком вашої дублянки.

Якщо ви вибираєте сумку під пальто, зверніть увагу на стиль. До класичного двобортного пальта з щільної тканини підійде сумка з такої ж твердої тканини, а до пальта з м'яких тканин - вибирайте такі самі сумки.

Сумка з хутра добре підійде до одягу зі шкіри чи драпу. З виробами з хутра допустима сумка, яка зроблена з того хутра чи хутра схожої фактури. Але пам'ятайте, що гармонійно виглядає тільки той образ, в якому є не більше двох виробів їхнього хутра. Сумка з хутра добре виглядає в кружлянні трикотажних, в'язаних, шкіряних і виробів з джинсу. Невеликий хутряний клатч незвичайного забарвлення з блискучою фактурою доречний у вечірньому образі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email