Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка-перенесення для новонародженого

Категорії

Допускається використання перенесення від моменту народження. Таким чином, молода мама може дозволити собі бути мобільнішою. Якщо у вашої коляски немає люльки, то ви напевно гідно оціните сумку-перенесення.

Таку сумку можна легко поставити в будь-яку модель прогулянкової коляски. Існують досить прості варіанти перенесення, в той же час можна виявити ошатні та красиві варіанти, які виглядатимуть ефектно всередині коляски. Ви можете взяти таку сумку-перенесення, коли виписуватиметеся з пологового будинку. У деяких моделях допускається закріплення на блискавку або кнопки, а також наявність мереживних та інших декоративних елементів.


Переваги, якими володіє сумка

Важко уявити собі інший предмет, який дозволяв би зберігати тепло всередині так довго. Якщо ваша дитина народжена в холодну пору року, то ви погодитеся з цим. Взагалі сумка-перенесення здатна захищати дитину від будь-яких атмосферних явищ, сонця, вітру та дощу. Зрештою, ваше маля буде закрите від поглядів цікавих людей.

Сьогодні на ринку продаються два типи сумок: люльки та каркасні моделі. Використання від народження допускається щодо каркасних сумок. У міру зростання дитини допускається видозміна сумки, тобто ви можете її трохи підняти. Такі моделі також є більш відкритими. Ви можете надавати кілька положень такій сумці. Нерідко каркасна сумка містить ремені безпеки.

Більш закритими та захищеними є сумки-люльки. Однак вам не вдасться використовувати таку сумку занадто довго. Такі моделі прийнято купувати лише для новонароджених дітей.

Не лише призначення є визначальним під час вибору сумки-перенесення. Має значення також пора року, в яку був народжений малюк. Бажано брати об'ємніші моделі для дітей, народжених взимку... Таким чином, ви зможете одягнути на дитину комбінезон, і він з легкістю поміститься в сумці . Також його можна загорнути у ковдру. Дитина не відчуватиме дискомфорту, навпаки, їй буде просторо в такій сумці.

Придивіться уважніше до гачок сумки-перенесення. Їх може бути дві чи три. Якщо сумка містить лише дві ручки , бажано, щоб вони були підібрані по довжині. Якщо ви бачите перед собою модель, в якій є три ручки, вона призначається для одягання на плече. Якщо модель містить лише дві ручки, але вони є довгими, бажано наявність спеціальної липучки. Вона може запобігти зісковзування з плеча.


Що стосується дна сумки , воно обов'язково має бути абсолютно твердим. Щоб забезпечити подібний ефект, виробники вставляють лист ДВП. Навіть якщо ви натискатимете на нього з силою, він не повинен прогинатися. Спробуйте витягти його. Це не повинно вам вартує великих зусиль. Можливо, вам здасться це не настільки значущим, проте чим легше дістати дно, тим простіше доглядати виріб.

Що стосується матеріалу, то він зазвичай буває однаковим як усередині, так і зовні, якщо йдеться про дешеві вироби. У більшості випадків основу матеріалу для внутрішнього облаштування становить непромокальна тканина, яка чимось віддалено схожа на болоній. Однак для малюка буде краще, якщо всередині використовується м'який матеріал, який буде приємним на дотик. Особливо це актуально в літній час, коли шкіра дитини безпосередньо стикатиметься з цим самим матеріалом.

Такий елемент, як капюшон, є не у всіх моделей. Насправді він здатний перетворитися на дуже корисну річ. Найкраще, якщо він відстібається. У більшості моделей є накидка. Вона знаходиться у верхній частині. Вона відрізняється підвищеною густиною. Це означає, що за будь-яких впливів вона зможе добре зберігати форму.

Обов'язково дізнайтеся розмір сумки , якщо збираєтеся помістити її всередину коляски.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email