Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка – «романтична особа»

Категорії

Жахлива ситуація: молода людина запросила Вас на прогулянку в осінньому парку та філіжанку кави у прилеглому кафе. Ви вже вибрали, що вдягнути, але сумки немає. «Вірна подружка» надто громіздка, «театралка» - недоречна, а про ділову мову йтися не може! І тут на допомогу приходить вона – мила, чарівна та в міру легковажна сумка – «романтична особа». Вона буває двох видів.

Сумка Wrist-let замість ручок має невеликий ремінець та носиться на зап'ястя. Ці сумки невеликі, але той мінімум, який потрібний для романтичної зустрічі, завжди вміщують. Такі сумки виконуються з різних матеріалів, вони мають різноманітне забарвлення, прикрашаються стразами, паєтками, клепками і чудово поєднуються як із брюками, так і зі спідницями.

А от якщо Ви вирішили піти на зустріч у сукні чи костюмі зі спідницею до колін, то чудовим доповненням для створення романтичного крихкого образу стане сумка-багет. Називається вона тому, що своєю формою нагадує цю популярну французьку булку. Забарвлення і матеріали різні: є і шкіряні традиційні однотонні або «під крокодила», є і тканинні з легкими рюшами або «леопардовим» принтом. Сумка-багет не має ручок, а має тільки шлейку середньої довжини. Останню, до речі, можна міняти на металевий ланцюжок. Це надасть образу більше шарму та жіночності.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email