Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка. Секрети догляду за сумкою

Категорії

Нейлон та текстиль чистять змоченою у воді губкою. Допустиме і прання сумки у воді, проте слід враховувати температуру води: вона не повинна перевищувати планку 30 градусів за Цельсієм. Сушать такі вироби вивернутими навиворіт.

Аксесуари зі шкірозамінника найбільш поширені серед чарівної половини населення через те, що виглядають досить привабливо і доступні в будь-якому магазині за середньою ціною.

Для їх очищення підійде засіб для синтетичних тканин, під час використання якого слід стежити за тим, щоб сумка не намокла зсередини (шкірозамінник є хорошим провідником вологи). За чистотою підкладки також потрібно стежити, періодично позбавляючи її від сміття і пилу. Прання абсолютно протипоказане, оскільки виріб може втратити початкову форму. При особливо сильному забрудненні підкладки краще випрати її окремо від сумки, спершу відсіч і в кінці пришивши її назад (хоча варто зауважити, що до такого кардинального методу рідко хтось вдається).

Сумки, виготовлені з натуральних матеріалів, якнайкраще доповнюють образ ділової та впевненої в собі жінки. Але привабливий зовнішній вигляд таких атрибутів стилю може дуже легко зникнути, якщо за сумкою не доглядати належним чином. При сильному забрудненні слід насамперед протерти її вологим ватним тампоном.

Наступним кроком стане нанесення на поверхню сумки взуттєвого крему, проте через його відсутність можна обійтися і звичайним кремом для рук. Якщо крем не ввібрався до кінця в поверхню виробу, потрібно видалити його серветкою і простежити, щоб на поверхні аксесуара не було жирних плям. Власницям сумок із лакової шкіри потрібно використовувати спеціальні засоби. Догляд за такими матеріалами, як велюр, нубук та замша, становить найбільшу складність.

Тут необхідний спеціальний аерозоль, відтінок якого потрібно підбирати особливо ретельно. В крайньому випадку можна використовувати щітку із силіконовими або металевими щетинками.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email