Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка. Сумка для молодої мами |

Категорії

Сумка – річ у гардеробі дуже потрібна, особливо для молодих мам. Молодій мамці не обійтися без сумки ніде. Будь-який похід у поліклініку або на звичайну прогулянку не обходиться без безлічі речей: пляшечка, соска, памперси, серветки і т.д. Як правильно вибрати сумку для мами малюка, спробуємо розібратися.

Зараз багато фірм виробляють спеціальні сумки для мам, у яких все передбачено. У деяких моделях сумок є навіть пеленальний килимок для малюка на випадок непередбачених обставин. При виборі потрібно визначитися який варіант даного аксесуару вам зручніший, буде це сумка через плече або рюкзак вибирати вам.

Вибираю сумку, мамі потрібно звернути увагу на наявність внутрішніх кишень, краще буде, якщо їх багато. Оскільки краще зберігати окремо памперси, окремо вологі серветки тощо.

Матеріал, з якого буде виготовлена сумка, в ідеалі повинен легко митися, тому що такі сумки постійно у використанні та забруднень не уникнути. Крім того, матеріал бажано вибирати екологічно безпечний і гіпоалергенний, щоб не було неприємного хімічного запаху, тому що в сумці зберігатимуться речі маленького чоловічка.

Ідеальним варіантом буде сумка, що має кишеню на застібці, яка не пропускає запахи. Туди можна буде покласти, на якийсь час, використаний памперс, адже не завжди є можливість його утилізувати. Також вітаються спеціальні відділи під пляшечку з водою, де вона розташовуватиметься вертикально, щоб уникнути випадкового пролиття.

Також великим плюсом буде термовідділення, там дуже зручно і безпечно зберігати їжу малюка, так на тривалій прогулянці ви залишитеся спокійні, що ваше харчування не зіпсується.

В даний час існує великий вибір сумок для мам, і придбати таку не складе труднощів. Можна придбати таку, в спеціалізованому відділі або замовити в інтернеті, що навіть зручніше.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email