Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка у житті жінки

Категорії

Сумочки Фурла – екземпляр якості, смаку та високохудожнього дизайну.

Серед всіх виробників жіночих сумочок, вироби, видані під брендом Фурла, акцентуються не тільки своїм унікальним дизайном, але і неперевершеною якістю. Власне, на цих двох «ковзанів» і зробили свої ставки основоположники компанії, а сталося це ще кілька десятків років тому. Зараз сумочки Фурла популярні по всьому світу, як виріб з унікальним дизайном, у чому гідність фахівців, які не побоюються проводити експерименти і з фарбами, і формами, і з матеріями.



Як матеріал для виготовлення сумочок застосовується не тільки простий матеріал - першокласна натуральна шкіра, але і замша, особливий пластик, а також зміїна і крокодиляча шкіра. Велика увага приділяється як матерії, а й фурнітурі, і обсягам вироби. Навіть довжина ручок має важливість, оскільки сумочка повинна бути зручною, тому при створенні нової модифікації сумочки, обов'язково передбачається її ергономічність, а не тільки співвідношення моді.

Сумка в житті жінки.

Властивості моделей.

Компанія Furla, сумочки якої у світі моди є класикою, видає ще й взуття, а також достаток аксесуарів. Будь-яка форма будь-якої товарної одиниці по справжньому неповторна і оригінальна. Особливим попитом використовують вироби, що не надто кидається в очі, без надмірної химерності і помпезності, розраховані на щоденне застосування - зрозумілі, надійні і комфортні.

Найбільш відома з усіх модифікацій сумок Фурла - це Candy Bag, яка з'явилася ще 5 років тому, але й досі утримує пальму панування. Модель кілька разів протікала модернізацію, роблячись все красивішим і захоплюючим. Це точно приручена робота, а як матеріал застосовується чудовий пластик. Сумки Candy Bag можуть похвалитися не тільки барвистими, барвистими фарбами і гарною фурнітурою, але і прикрасами принтами.

Для кабінету бездоганно підійде модель DIVIDE-IT, для якої властиві жорсткі напрямки та короткі фігури. За всієї своєї зовнішньої «скромності» вона є дуже живої і специфічної. Розкішна кольорова палітра дасть можливість вибрати правильніший і необхідний відтінок.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email