Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка – «вірна подружка»

Категорії

Жіноча сумочка вже давно є невід'ємним доповненням до будь-якого наряду кожної жінки. Мати єдину сумку на всі випадки життя буде ознакою поганого тону! А от якщо у Вас є три, а краще п'ять сумок для різних заходів — вважайте, що Ви повністю укомплектовані.

Отже, розберемося, які сумочки необхідно мати у своєму гардеробі.



Сумка – «вірна подружка».

Це сумка, яка супроводжуватиме Вас скрізь: і на роботі, і в походах магазинами, і на прогулянці з дитиною парком. Вона практична та зручна. У ній міститься все, що Вам знадобиться протягом дня: невелика косметичка, гаманець, телефон, складна парасолька (про всяк випадок), щоденник, упаковка вологих серветок, загалом, все, що вважаєте за потрібне.



Таку сумку краще вибирати нейтральних тонів, які підійдуть до одягу будь-якої гами кольорів. Ця «подружка» повинна не виділятися поруч із Вами, а бути доречним доповненням до Вашого образу. Тому і стиль сумки краще віддати перевагу класичному, без яскравих деталей, що «кричать». Вдалим доповненням до сумки з двома зручними ручками буде довга шлейка - іноді сумці краще повисіти на плечі, звільнивши при цьому руки.



Форма щоденної сумки обмежується лише перевагами її господині: строга класична прямокутна, м'яка жіночна закруглена сумка-півмісяць Hobo, елегантна трапецієподібна сумка Kelly.



Головна вимога до таких сумок – якість виконання. Вона знаходиться поряд з Вами більшу частину доби, і бажано, щоби була натуральною. І міцною. Адже невідомо, куди Вас із Вашою сумкою занесе доля, і що знадобиться у неї покласти... Ваша «вірна подружка» має все принести!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email