Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки з екошкіри

Категорії

Будь-якої пори року сумки зі штучної шкіри користуються популярністю - вибір завжди великий, а ціна цілком доступна. Сумки зі шкірозамінника представлені у величезному асортименті та у найширшій гамі кольорів - ви зможете підібрати ідеальний аксесуар на будь-який випадок життя та будь-якого образу.

До складу екошкіри входять штучні матеріали, які виготовляються на основі целюлози та натуральна шкіра, завдяки чому екошкіра відмінно пропускає повітря, в мороз не "дубеє", в спеку не піддається розжаренню. Шкіра людини, стикаючись з екошкірою, не потітиме, а отже, сумки зі штучної шкіри не викликатимуть жодних дискомфортних відчуттів.



Представлені в цьому розділі жіночі сумки з екошкіри абсолютно гіпоалергенні, не мають ніякого неприємного запаху (що є незаперечною перевагою порівняно з тим самим дермантином). А завдяки унікальним покриттям матеріалу більш стійкі до стирання.

На відміну від натуральної шкіри, екошкіра не має абсолютно ніяких недоліків - нерівномірність якості вироблення, товщини або фарбування. Сумки зі шкірозамінника більш практичні, зручні, вимагають меншого догляду. Зокрема, на сонці цей матеріал зовсім не вигоряє, сумки легко чистяться і практично будь-яку пляму на екошкірі можна видалити без зусиль і втрати зовнішнього вигляду виробу надалі.

Екошкіра дозволяє виготовляти сумки широкої колірної гами, і ця перевага здатна оцінити кожна сучасна жінка. Яскраві, соковиті кольори або м'які натуральні відтінки - тепер у вашому гардеробі можуть з'явитися сумки всіх існуючих варіантів кольору!

Порадуйте себе приємними покупками прямо зараз – красиві, зручні. стильні сумки з екошкіри стануть гідним придбанням для гардеробу!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email