Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки як обов'язковий атрибут будь-якого стилю одягу

Категорії

У чоловіків все простіше: у них, в основному, лише одна чоловіча сумка , яку вони постійно тягають. Чи то шикарна чоловіча шкіряна сумка , в якій вони несуть пляшку води на пробіжку, чи непоказний рюкзак із документами на дорогому костюмі.

Жінки зі стилем знайомі краще (в середньому), але, все ж, багато представниць прекрасної статі носять довгий час одну й ту ж сумочку , потім вона їй набридає, і дівчина купує іншу, яку носить поки не набридне.

Давайте розберемося, яку сумку краще одягнути в конкретних випадках. Почнемо з чоловіків, бо там все набагато простіше.

В основному, хлопцям потрібно лише дві сумки: ділова і щодня. Ділова сумка має бути однотонною, розміру А4, або біля нього, мати шлею для носіння через плече та ручку для носіння в руці.

Подібну сумку можна носити лише під діловий стиль одягу. Хоча все ж таки допускається її носіння під повсякденний стиль, якщо в одязі відсутні яскраві кольори.

І НІКОЛИ не одягайте цей аксесуар під спортивний одяг. Таке вважається дуже грубим тоном. І інша сумка відповідно під всі інші типи одягу: найкраще підійде невеликий рюкзак, тому що він відмінно підходить під одяг неділового типу. Колір потрібно вибирати в залежності від кольору іншого вбрання.

Дівчатам потрібно мати цілих шість різних сумок, якими можна доповнити будь-який образ.

На кожен день справжня леді повинна мати два види сумок: невелика сумка через плече , в ній найбільш зручно здійснювати різноманітні прогулянки. Адже подібну сумку варто використовувати, коли вам потрібно робити тривалі прогулянки, і крім телефону та гаманця вам нічого не потрібно, або рюкзачок для різних спортивних заходів, таких як прогулянка лісом, невелика пробіжка тощо. Погодьтеся, пробіжка з елегантною сумкою через плече виглядатиме не надто.

Далі, якщо вам все ще не потрібно нічого крім грошей і смартфона, але при цьому ви збираєтеся виходити лише на пару годин - використовуйте клатч . Ця невелика лаконічна сумка чудово замінить кишені у штанах (які дівчатам не рекомендується використовувати).

Кожна леді зобов'язана мати велику та містку сумку, в яку повинні залазити всі необхідні речі. З такою можна і в подорож вирушить, щоб не залишати цінних речей у багажі – дівчина може взяти їх у свою сумочку.

Звичайно ж, у гардеробі представниці прекрасної статі не може не бути прекрасної вечірньої сумки, яка не може похвалитися ні розмірами, ні зручністю, але мають неймовірну красу і здатні дуже вигідно підкреслити вечірнє вбрання. Не подумайте, що ці сумки повинні бути не зручними та не місткими, просто вони мають вигідно підкреслювати сукню. А найчастіше для цього підбираються саме маленькі, але розкішні сумочки. Що ж, краса потребує жертв.

Як і чоловікові, леді потрібна сумка для щоденного походу на роботу . Такий аксесуар має бути строгим і підходити під вбрання у діловому стилі. У подібну річ має влазити невелика папка А4 (адже якісь папери потрібно носити).

У деяких випадках виділяють ще сьомий тип жіночих сумочок: це сумки, які носяться тільки зі спеціально підібраним для неї вбранням. Але оскільки всі інші шість підбираються теж від ліхтаря, нині цей останній тип виділяють дуже рідко.

Що ж, як ви вже побачили, сумки відіграють дуже важливу роль при представленні у суспільстві. І якщо все ваше вбрання було ідеально підібране, але цей аксесуар не підходив за стилем – ви ризикуєте сильно зганьбити. Тож вибирайте сумку з розумом!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email