Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки як стильний жіночий аксесуар 2016 року

Категорії

Загалом слід вибирати такий аксесуар з урахуванням того, що це не просто прикраса, а й функціональна річ, яка повинна вміщувати хоча б найнеобхідніші для дівчини речі.

Мода 2016 пропонує сумки з обробкою з хутра . Якщо торік такий матеріал використовувався лише як окантовка, то цього – вся сумка стає хутряною. І це стосується не лише звичайних повсякденних сумок, а й вечірніх клатчів . Колірна палітра, яка використовується для таких виробів, дуже яскрава – жовта, червона, блакитна та зелена. Довжина хутра може бути різною – найкраще, коли в одній моделі використовується комбінація із хутра різних тварин.

Багато дизайнерів почали повертатися до тенденції відповідності кольору сумки іншим елементам одягу. При цьому колір сумки повинен бути не тільки таким же як взуття або пояс, а відповідати і самому одязі. Це означає, що сумка має повторювати весь принт, практично зливатися з нею. Дизайнери світових брендів використовують різну принтівку – геометричну, тваринну, рослинну. Комбінація кольорів при цьому може бути різною.

Для того, щоб кожна модниця мала можливість виразити свою індивідуальність, дизайнери розробили спеціальні лінії, які являють собою моделі нестандартних форм і розмірів. Дуже популярними стали сумки , сумки у вигляді серця або прямокутника. У багатьох колекція представлені сумки-коробочки із хитромудрими застібками .

Цього року в моду повернути сумки з принтом рептилій , а також бахрому. Але принт виконаний над природній манері, а представлений як забарвленого матеріалу. При цьому в моделях дуже активно використовується додаткове оздоблення у вигляді бахроми. Природно багато модних будинків представили вироби з натуральних матеріалів, але в більшості використовується матеріал-імітація.

У тренді тепер і сумки без ручок . Звичайно вони не несуть функціональності у повсякденному житті, але є незамінним аксесуаром у вечірньому образі. Ця деталь стане гідним доповненням для того, щоб підкреслити всю красу вечірнього вбрання.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email