Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки Прада завжди виглядають вишукано, дорого, шляхетно та шикарно

Категорії

У 2016 році Прадо пропонує модницям віддати перевагу виробам, виготовленим в італійському стилі. Мінімалізм та розкіш, ось головна відмінність такої сумки. Усі моделі виробляються лімітовано. Наявність такої сумки підкреслить високий статус та добрий смак її власниці.

Для виготовлення сумок використовується лише натуральна та високоякісна шкіра. Цей факт впливає на вартість виробу. Кожен елемент сумки ретельно продуманий. На такому виробі ви ніколи не побачите зайвого каміння, страз та інших прикрас, що викликають. Сумки Прадо настільки неповторні, що не потребують зайвого декору.



На модному показі модний дім Прадо представив нову колекцію Resort 2016. У цій колекції збережено жорсткий дизайн, стримані кольори та точні лінії. Ці сумки виконані з перфорованої шкіри. Отвори різного діаметра та розміру прикрашають нову модель виробу. Сумки, прикрашені перфорацією у поєднанні з металевою фурнітурою, виглядають досить привабливо та ультрамодно. Металевою ручкою доповнено цей виріб завдяки їй сумочка виглядає шикарно.

Також на модному показі Прадо можна було побачити смугасті торби. Така модель здатна розбавити та доповнити собою будь-який образ. Вибір кольору сумки залежить від переваг модниці. В основному модний будинок Прадо дотримується класичної гами кольорів. Чорний колір сумок переважає, але він більше підходить для холодної пори року. Чорна сумочка чудово підійде під будь-який стиль одягу. Обмеженим тиражем були випущені моделі, які мають чорний колір зовні та червоний усередині. Така модель виглядає дуже яскраво і водночас стримано.

Для більш теплого сезону 2016 року Прадо пропонує сумки насичених кольорів, наприклад синього, зеленого, червоного і всі пастельні тони. Маленька та елегантна сумочка-клатч відмінно підійде для літніх невимушених прогулянок на свіжому повітрі. Вона має прямокутну форму з довгим матовим ланцюжком замість ручки.

Сумки Прадо радують своєю різноманітністю та якістю. Такий аксесуар здатний зробити будь-який образ помітним та витонченим.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email