Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки сезону осінь-зима 2015-2016 року

Категорії

Хутро

Така сумка прекрасна не тільки в сувору зимову холоднечу, але і в теплий вересневий день. Головною відмінністю є невеликі розміри, шкіряні вставки і відносно коротке хутро. Але й тут не обійшлося без винятків. Одними з них стали моделі від Versace, виконані з хутра з принтом, забарвлення леопард та сумки неонових забарвлень. Також у них відсутні ручки, тому якби не яскраві кольори, сумочку можна було б порахувати за домашнього улюбленця.



Короткі ручки

Сумки з короткими ручками міцно закріпили свої позиції на подіумах модних будинків і впевнено тримають їх протягом цілого року. Ідея втілюється настільки різноманітно, що будь-яка леді захоче собі в колекцію не один такий аксесуар.

Ближче до себе

Сумки призначені не лише для перенесення речей. Цього сезону вони стають і чудовим акцентом. Вони можуть бути з широким ременем через плече, а можуть бути мініатюрним акцентом, який підкреслить талію і вмістить смартфон і ключі.

Шкіра у колірному рішенні

Саме шкіра рептилій приваблює модниць цього сезону, чого не можна сказати про минуле. Тільки ось істотна відмінність у кольорі та домінуючих колірних рішеннях. Зараз це відтінки бірюзи, металік, червона палітра і фіолетовий у всіх його тонах.

Валіза

Ні, далеко не те що першим спадає на думку. Це невеликі та компактні сумки, декоровані під стиль вінтажних валізок. Деякі їх розмірів з клатч, інші досить місткі і об'ємні.

Ретро

Якщо у бабусі десь завалялася модна сумка минулого століття, то настав час дати їй нове життя. Тільки люди, які добре знають свою історію, можуть зробити прорив, тому сумки ретровських колекцій чудово нагадають про перебіг моди та події століть.

Це далеко не всі модні тенденції цього сезону, тому покладайтеся на власний смак та інтуїцію. Вибирайте ті речі, до яких лежить душа. Залишайтеся модними, неповторними та оригінальними. Пам'ятайте, що багато речей можна зробити самостійно, витративши не так багато коштів. Успіхів!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email