Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки в етнічному стилі

Категорії

Найпростішим і недорогим способом досягнення цієї мети є використання аксесуарів. Особливим попитом користуються шарфи, рукавички, гаманці і, звичайно, сумки , адже з приходом холодів підкреслити свій образ допомагають саме ці аксесуари.

Сучасна мода дуже мінлива і багатогранна, але етнічний стиль завжди має своє місце у світі моди із середини минулого століття. Етнічний стиль має у своїй основі народні мотиви, тому сьогодні дизайнери вивчають традиційний одяг різних народностей у пошуках натхнення. І саме сумки - той аксесуар, в якому світила світу моди можуть повністю втілити свої фантазії. Сумка - це аксесуар, який здатний вмістити абсолютно все!



Сумка - це не тільки необхідна будь-якій жінці річ, але і неймовірно красивий аксесуар, який привертає увагу всіх, хто оточує власника. Етнічні сумки завжди унікальні , вони передають неповторність та індивідуальність свого господаря. Таким аксесуаром також можна підкреслити свої переваги.

Зрозуміло, у будь-якого народу свою думку про те, якою має бути сумка . Наприклад, сумки народів Африки завжди екзотичні, зроблені зі шкіри рептилій або з сизалі, з яскравими візерунками із каміння або бісеру. Північні народи вважають за краще використовувати для виготовлення сумок хутро чи шкіру, прикрашаючи вироби вишивками.

А ось в Індії дотримуються традицій східної культури і для виготовлення використовують легші матеріали: льон, бавовну та шовк. Але всі сумки в етнічному стилі поєднує природне походження матеріалів і простота виготовлення. Адже не потрібно бути майстром кравецьких справ, щоб виготовити таку сумку — достатньо мати лише певні початкові навички. Складність буде лише у виконанні візерунка: правильному підборі кольорової гами та техніки нанесення малюнка.

Ще одним плюсом на користь сумок в етнічному стилі є їхня практичність. Спочатку такі сумки призначалися для максимально зручного перенесення різних речей, і лише в наші дні вони стали модним аксесуаром. Тому ніщо не заважає зробити вашу сумку більш вінтажною , поекспериментувавши з матеріалами та формами.

Звичайно, сумки в етнічному стилі не можна носити із вечірніми сукнями чи діловими костюмами. Проте менш офіційний одяг (джинси та сарафани) буде дуже доречним. Сумки в етнічному стилі - це завжди яскраві аксесуари, які припадуть до смаку тим, хто створює свій індивідуальний образ. Асортимент таких сумок такий широкий і різноманітний, що вибрати відповідну модель, як правило, не складає труднощів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email