Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумочки на пік моди. Весна-літо 2016 року.

Категорії

Сумки, які повторюють принт одягу

Звісно, це не нововведення. Весь минулий рік тенденція total look була дуже популярна серед модних будинків. Не дивно, що дизайнери і цього сезону створюють сумочки, що повторюють візерунок на одязі точнісінько. Найактивніше використовують “total look” дизайнери Chanel. Осінньо-зимова колекція сумок була успішною, чому б не використовувати цей прийом знову?

Модні сумки-мішки

Влітку можна трохи розслабитися та залишити діловий стиль до осені, тому багато модельєрів створили колекції сумок-мішків або баулів. Таку сумку, за особливого бажання, можна підібрати і для суворішого образу. Актуальні яскраві кольори та малюнки. Вибравши більш підходящий принт, сумку можна використовувати і як пляжну.



Місткі сумки тоут

Сумочки залишаються популярними і цього сезону. Універсальна та містка, одна сумка може вписатися за стилем відразу в кілька образів, що так приваблює модниць. Дизайнери постаралися ще більше урізноманітнити вже звичний вигляд сумки тоут.

Крихітні міні-сумочки

Акуратності та легкості образу додасть міні-сумочка. Її наявність має на увазі, що у володарки дуже мало із собою речей, це робить образ вільнішим. Дизайнери сумок цього року створюють справжні шедеври.

Рюкзак - аксесуар міського стилю

Так, і не лише міського. Рюкзак чудово підійде для любителів активного способу життя. Він може бути не тільки практичним, але ще й дуже стильним та модним. Цього сезону будь-яка модниця вибере відповідний для себе, адже модні будинки представили різноманітні варіанти: моделі з бахромою, кишенями, з яскравими принтами, справжні похідні та більш екстравагантні.

Сумки-плетінки

Плетені сумки з натуральних матеріалів – відмінний літній варіант. І багато дизайнерів це знають, тому сумки з'являються на показах цього сезону досить часто. У деяких моделей можна було побачити справжні плетені кошики або чудові моделі, виконані у стилі плетіння з лози.

Декілька сумок

Дуже модно цього сезону носити кілька сумок одночасно. Справжній тренд – це дві та більше сумок різного розміру. Велика сумка тоут, наприклад, у поєднанні з клатчем або міні-валізкою, підібрані в єдиному стилі, виглядають дуже стильно.

Клатчі

Так-так, як і раніше, у тренді. Дизайнери вміло обігрують розміри та форми. Використовують різні колірні рішення, прикрашають квітами та розшивають камінням, паєтками, стеклярусом, оформляють мереживом. Все це робить звичні моделі більш оновленими та розкішними. Особливо модними будуть м'які клатчі у формі конверта із зручною ручкою для долоні.

Безперечно, сезон обіцяє величезну різноманітність різних моделей сумочок. У тренді залишаються сумки-валізи, оздоблення бахромою та мода на рептильну шкіру. Але, крім всіх перерахованих варіантів, існує ще безліч безлічі незвичайних сумочок, які були представлені провідними модними будинками, так що вибирати є з чого. Будь-яка дівчина зможе виглядати індивідуально.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email