Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Пов'язані сумки – це модно!

Категорії

Будь-яка жінка хоче бути модною. Що робити? Іти, шукати, платити чималі гроші? А може просто взяти в руки гачок, освоїти пару нескладних комбінацій, і ось, ви вже володарка дуже модної штучки, і можете ловити на собі заздрісні погляди знайомих та подружок.

Отже, ви вже зважилися? Можемо приступати. Забігаючи наперед, хочу дати кілька дуже корисних та своєчасних порад (до речі, цієї інформації практично немає у різних навчальних джерелах). Щоб сумка була не ганчіркою та якось тримала форму, потрібна не просто вшита підкладка, а бажано щось щільніше.

Для цього цілком можуть підійти ваші старі поношені сумки . Адже можна дати їм друге життя. Стару жіночу сумку можна взяти цілком за основу. У цьому випадку слід усунути всі декоративні елементи, якщо вони є, і, за бажанням, відрізати ручки. Вони, як правило, стають непридатними в першу чергу. Також можна розпороти і зробити іншу форму, якщо хочеться іншу форму та інший розмір. Але в цьому випадку підкладку потрібно буде перешивати.

Дуже доречними будуть старі шкіряні або зі шкірозамінника курточки, які вже й носитимуть соромно та викинути шкода. На крайній випадок можуть підійти халяви старих чобіт, якщо сумочка передбачається невелика. Тут все обмежується вашою фантазією, навичками крою та шиття, і деякою сміливістю, особливо спочатку.

У будь-якому випадку результат вас порадує, а термін носіння сумки збільшується в рази , особливо якщо для в'язання брати синтетичні нитки. Вони і у виробі виглядають краще і до тертя більш стійкі. До того ж, вартість таких ниток трохи менша, ніж натуральних, тому така економія цілком доречна.

Тепер, коли з розміром та формою ви вже визначилися, приступаємо до вибору ниток. Тут теж принцип не складний – чим ошатніші і яскравіші нитки, особливо якщо вони блискучі або з люрексом, тим простіше візерунок ми підбираємо. Якщо для обробки будемо використовувати квіти, бісер, намистини, стрічки, об'ємну вишивку (такі види обробки зараз дуже модні), то візерунок самої жіночої сумки має бути дуже простий і гладкий.

Ще, звичайно, необхідно, враховувати, хто носитиме сумку - чим молодша майбутня господиня, тим яскравіше кольори, химерніше і сміливіше їх поєднання. Загалом, можу вас запевнити, навіть із мінімальними навичками, можливо реалізувати досить сміливі фантазії та бажання.

Ще один важливий момент - необхідно заздалегідь продумати, які у вашої сумки будуть ручки . Вони можуть бути різні: готові, куплені в магазині; можна прикріпити різні шнури, вони теж добре виглядають на в'язаних сумках; можете зв'язати ручки, теж буде непогано.

Якщо ви дов'язуватимете ручки самостійно, то необхідно обов'язково враховувати те, що в процесі носіння ручки розтягнуться, особливо це помітно на сумках з довгою ручкою . Зв'язала начебто одну довжину, а за кілька днів сумка вже бовтається десь у районі колін. Щоб цього не сталося, давайте на розтяжку приблизно 10-15 см. Можна, звичайно, потім підшити, але виглядає це не зовсім естетично.

Враховуючи вище сказане, у вас має вийти все з першого разу. Модних та красивих вам сумочок!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email