Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Текстильна сумка

Категорії

Ще кілька років тому великий попит мали шкіряні сумки – втілення високої якості, стилю. Текстильні і хутряні сумки, що непомітно з'явилися, моментально завоювали ринок і серця модниць. Явними лідерами стали яскраві текстильні сумки середніх або великих розмірів - вибір неординарних, активних дівчат. Хлопці також оцінили їхню зручність. Сформувався модельний ряд: унісекс – сумки, що носяться через плече та мають «подвійний» попит.



Текстильні сумки – універсальні, вони – до місця у будь-якій обстановці. Їм властиві демократичні ціни та практичність. На піку популярності – синтетичний текстиль, міцний та красивий матеріал, який може втілити будь-які колірні рішення. Вічно модна клітина-шотландка перетворилася з світло-бежевих, пісочних забарвлень у яскраве, що викликає червоне. Для тих, хто віддає перевагу більш спокійній гамі, дизайнери радять придивитися до чорних, темно-бежевих, оливкових, сіро-коричневих відтінків, тільки не подумайте, що вони – нудні.

Вишивки, аплікації, принти створюють неповторну індивідуальність, одночасно з пустотливим, веселим виглядом. Дуже популярні нанесені фрази-вислови, які часто несуть філософський сенс. Серед різних моделей сумок легко можна знайти ту, яка на всі 100% відповідатиме вашим побажанням та вимогам, залишаючись необхідним аксесуаром, який завжди допомагає бути «в тренді».

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email