Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Квіти на сумках

Категорії

Кольоровий принт побував на всіх предметах одягу і залишилася лише одна річ жіночого гардеробу. І це – сумка. Сумка цього сезону розпочала нову сторінку своєї історії.

Квіткові мотиви проголосили себе новим переможцем модних принтів. Троянда, ромашки, іриси та інші квіти прикрашають найдорожчі сумки від найпопулярніших дизайнерів високої моди.



Найяскравішим представником квіткової тематики є бренд Dolce&Gabbana. Надихаючись спекотною Сицилією, було створено близько десятка моделей сумок із дивовижними малюнками кольорів. Від маленьких ручних клатчів до великих сумок наповнені атмосферою сонячної Італії. Найпопулярнішою сумкою цієї серії є Dolce&Gabbana Mini Miss Sicily. Це маленька сумочка розміром близько 27 сантиметрів. Така маленька вона дозволяє створити напрочуд ніжні вбрання у поєднанні з легкими шовковими сукнями та спідницями.

Є укрупнена версія цієї самої сумки. Вона більше підходить для якогось ділового вбрання. Наприклад, похід працювати. Така сумка створить чудовий весняний настрій і привертатиме увагу оточуючих.

Fendi це другий бренд, який створює дивовижні сумки з малюнками кольорів. Вони може не такі реалістичні, але виглядають все одно незрівнянно. Найкращою сумкою у квітковій колекції є Fendi Micro Peek-a-Boo Bag. Маленька, акуратна, всього 10-15 сантиметрів вона чудово доповнює образи як жіночні, так і офісні.

Alexander McQueen відомий своєю любов'ю до черепів. Тому однойменний модний будинок вирішив створити страшно ніжну колекцію сумок та клатчів. Сумки цієї колекції представляють суміш жіночності та сили. Жіночність полягає в квітковому орнаменті, а сила таїться в черепі, що прикрашає застібку сумки. Найбільш популярною сумкою цієї серії є Alexander McQueen Classic Skull Floral Satin Clutch. Дивовижна суміш чогось загробного та вишуканого зачаровує. Це, напевно, відмінна риса McQueen, поєднувати непоєднуване.

Весна надихає створення того, що допоможе зберегти прекрасний настрій на довгий час. Чому б не піти в магазин і не потішитися покупкою якоїсь дивовижної сумки з прекрасним малюнком троянд або ромашок.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email