Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Все про сумочки

Категорії

Насправді, ця деталь нашого образу відіграє дуже важливу роль. Це, якщо говорити математичною мовою завжди не менше третього успіху в образі, тому що це скільки б не кажи, об'єкт досить великий, з погляду уваги. Здебільшого більшу увагу звертають на сумку.

Давайте подивимося на зірок: Ашварія Рай та Алла Пугачова. Вони обидві великі і практично відсутня талія, і коли вони вибирають маленьку сумочку, все на це звертають увагу, тому що на тлі маленької сумочки вони самі здаються ширмами. Анфіса Чехова і Дженніфер Лопес мають фігури трикутника, у них компактний верх і досить широкий низ, але, коли вони виходять на червону доріжку з маленьким клатчем, здається, що вони цей клатч у когось відібрали силою, тому що вони дійсно виглядають величезними. на тлі цієї крихкої сумочки.

Яна Клачкова – чудова спортсменка та гордість нашої країни. Як у багатьох плавчих у неї досить розвинені плечі і, вибираючи сумку на плечі, вона акцентує увагу саме на цю частину, візуально роблячи плечі ще ширшою. Особливу роль при виборі сумки грає і ваше зростання. Не варто при високому зростанні вибирати надто великі сумки, вони тільки зростання і підкреслюють. Сумка має бути за розмірами пропорційна вашому зростанню.

Перш ніж вибрати сумку, варто, звичайно, покладатися на свої особисті уподобання. Спочатку варто визначити розмір майбутньої сумки. Потім – куди ви ходитимете. Не можна забувати і про розмір ременя, адже дуже важливо визначитися, як ви носитимете цей аксесуар. Звичайно, принт і забарвлення.

Кольорові сумки ніколи не виходять з моди, але багато жінок віддають перевагу сумкам нейтральних кольорів. Більш популярні: білий, чорний, коричневий та бежевий. Важливо звернути увагу на якість сумок.

Шви повинні бути рівно-відстроченими, і щоб не стирчали нитки. Слід перевірити фурнітуру. На більш таких млм трохи дорогих сумках завжди має стояти ім'я фірми виробника. Потрібно звернути увагу не лише на зовнішній вигляд, а й на внутрішній світ. Якщо у вас буває багато всякої дрібниці, тоді правильніше було б вибрати сумку з більшістю кишень і відділеннями.

І найголовніше, які правила моди не диктувала б, потрібно покладатися на свій смак і потреби.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email