Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Вибираємо гарну сумку для ноутбука

Категорії

Насамперед важливо звертати увагу на діагональ монітора, яка в сучасних реаліях варіюється в показниках 10-20 дюймів. Найчастіше у продаж пропонуються сумки для ноутбуків, діагональ яких становить близько 14-16 дюймів. Важливо відразу звертати увагу на товщину техніки, оскільки стара відрізняється великою товщиною і вона банально ризикує не влізти в ту сумку, яка розрахована для тонших ультрабуків.

Матеріал також має значення. Топові моделі виготовляються зі штучної чи натуральної шкіри, тоді як бюджетні версії сумок – з неопрену, нейлону чи поліестеру. Але одне важливо пам'ятати завжди – штучний матеріал ніколи не повинен кришитися. Інакше термін служби сумки виявиться лімітованим.


Захист техніки має бути повним. Для цього рекомендується купувати сумки, усередині яких внутрішні відсіки мають захист із пластикового чи металевого каркасу. Купувати дешеві версії сумок, які в достатку пропонуються на вітчизняному ринку, не завжди вважається за доцільне - комп'ютер, якщо раптом впаде в сумці, не отримуватиме належного захисту.

Дизайн сумки також має значення. Найпростішими вважаються класичні сумки, які можна носити як у ручках, так і через плече. В останній версії покладається наплічний ремінь з додатковими карабінами, здатними витримати найсерйознішу вагу техніки.

Сумки-портфелі вважаються найкращим вибором для ділових людей – своїм дизайном вони нагадують класичні версії шкіряних портфелів, але всередині є додаткове місце для ноутбука бізнес-класу.

Кейси є підвидом сумок-портфелів, але вони мають не м'який, а гранично жорсткий корпус - ідеальне рішення для техніки, що має високу ціну.

Для бізнесменів непоганим рішенням виявиться придбання в магазині папок або сумок-чохлів. Вони цінні малими розмірами та стильним красивим виглядом. Але в дані версії сумок міститься лише ноутбук, а не додаткові аксесуари у вигляді дисків, блоку живлення та мишки.

Для студентів та школярів ідеальним рішенням виявиться покупка простого рюкзака, в який можна вмістити не тільки ноутбук, але й різні вищезазначені аксесуари.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email