Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Вибираємо недорогу сумку для ноутбука в Українському інтернет-магазині

Категорії

Перед купівлею сумки рекомендовано одне: зняти правильні розміри з техніки. І лише потім купувати. З вибором правильного розміру часто не виникає серйозних проблем, оскільки більшість ноутбуків у світі випускаються з діагоналлю монітора 15.6-17 дюймів. Але якщо техніка має менші або більші розміри, доведеться вибирати сумку з правильною діагоналлю. Тим більше, що у фірмових магазинах із цим не виникає проблем, оскільки вони пропонують сумки будь-яких розмірів.

Матеріал, що використовується для виготовлення сумок, може сильно змінюватись між собою. Здебільшого використовується поліестер чи нейлон, тобто. ті версії синтетичних матеріалів, відмінні своєю міцністю, дешевизною та нульовою гігроскопічністю. Матеріал у вигляді неопрену також вважається добрим вибором – він не кришиться і здатний прослужити винятково довгий час. У топових моделях сумок найчастіше використовується натуральна шкіра гарного вироблення. Але шкіра має один недолік – високу ціну.



Захист ноутбука всередині сумки відбувається за допомогою пластикового або навіть сталевого каркаса, що ділить сумку посередині. Даний вид каркасу часто має поролоновий захист, який дозволяє захистити техніку від найсильніших механічних ударів. У дорогих моделях можуть бути використані або армуючі шви, або протиударні повітряні пакети. Ось купувати за мінімальною ціною ті версії сумок, які взагалі не мають вищезгаданого захисту, не варто, оскільки навіть за слабкого фізичного впливу дорога техніка ризикує банально вийти з ладу. І подальший ремонт корпусу може виявитися вкрай дорогим.

Дизайн сумок має неабияке значення. Для щоденного користування краще купувати класичні сумки, цінні тим фактом, що їх можна носити через плече (замки, карабіни і ремені йдуть в комплекті), так і в руках. До дорогої цінової лінійки відносяться жорсткі кейси та портфелі, що мають специфічний діловий дизайн, що ідеально підходить для більшості ділових людей. До бюджетної категорії можна віднести невеликі папки, в які міститься лише одна техніка.

Але якщо студентам чи школярам потрібно носити із собою безліч додаткових дрібниць, то краще купувати невеликі, але вкрай міцні рюкзаки літражем до 20-25 літрів, у які можна вкласти блок живлення, мишку, диск та одяг. Дані рюкзаки коштують недорого, мають зручні наплічні та поясні лямки і здатні витримувати найсерйозніші ваги.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email