Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Вибираємо жіночу та чоловічу сумку для ноутбука

Категорії

Найбільш ходовими вважаються класичні жіночі сумки для ноутбука , які можна носити як у руках, так і через плече. В останньому варіанті пропонуються не тільки ручки, але ремінь на плечі з міцними карабінами, здатними з легкістю витримати вагу даної комп'ютерної техніки.

Іноді, якщо ноутбук важить занадто багато (близько 3.5 кг), то ручки можуть зноситися (це не стосується версій з алюмінію), тоді як карабін з ременем наплічним будуть показувати високий ступінь зносостійкості.

Чоловікам для ноутбука можна купити чоловічі сумки-портфелі чи кейси. Перші схожі на класичні ділові портфелі, тоді як другі мають жорстку конструкцію.

Папки та сумки-чохли відрізняються компактними розмірами та стильним виглядом. Для студентів чи ділових людей вони вважаються ідеальним вибором. Єдиний недолік даних чохлів та папок – малий об'єм, завдяки якому нічого з відповідних аксесуарів – блоку живлення чи мишки – не влізе.


Для школярів краще купувати класичні рюкзаки, відмінні не тільки значним обсягом, а й додатковими клапанами, в які можна легко помістити різні аксесуари.

Вибираючи жіночу або чоловічу сумку для ноутбука , важливо звертати увагу на матеріал. Топові моделі виготовляються з перевіреної шкіри, яка не тільки відрізняється м'якістю та красивим зовнішнім виглядом, але й високою зносостійкістю.

Єдиний недолік натуральної шкіри – найвища ціна. Якщо потрібний бюджетний варіант сумки , рекомендується купувати версію із синтетичних наповнювачів у вигляді неопрену, поліестеру або нейлону. Дані полімери не розтріскуються, мають високу зносостійкість і прийнятну ціну.

Щоб техніка могла зберегтися від випадкових сильних фізичних ударів, рекомендується вибирати ті версії сумок, які мають для додаткового захисту пластиковий або сталевий каркас, покритий додатковим шаром поролону. Топові моделі можуть додатково оснащуватися повітряними протиударними пакетами або армуючими швами.

Зрозуміло, вищезазначений захист суттєво додає до ціни, але все це дозволяє завжди впевнено носити ноутбук поза домом.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email