Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Вибір жіночої сумочки

Категорії

Вибір багато в чому диктує тип постаті. Тендітні дівчата повинні звернути свою увагу на маленькі сумочки. Тут необмежені можливості для самої невгамовної фантазії та бажань. Але не варто відкидати й великі сумки. Худенькій дівчині, звичайно, не підійде модель у формі горизонтально витягнутого прямокутника.

Доречно буде виглядати плоска сумка-квадрат, сумка-балон. Вибирати моделі, витягнуті по ширині, не слід, вони здаватимуться громіздкими на тлі тоненької фігури. Але великі сумки, витягнуті вертикально, підкреслять стрункість. Об'ємні моделі, що мають довгі ручки, виглядають чудово, якщо сумка розташовуватиметься в районі стегон.



Власницям розкішної фігури, навпаки, варто звернути свої погляди на габаритні моделі. Але слід врахувати, що м'які сумочки невизначеної форми зовсім не підходять жінкам особливої комплекції, тим більше коли у моделі маленькі ручки. Сумку не слід носити, затиснувши під ліктем, навіть невелику. Фігура в цьому випадку здається більш об'ємною та низькою, ніж це є насправді.

Якщо хтось і наважиться придбати подібну модель, її бажано носити в руці. А ось сумка на стегні – те, що треба. Довга ручка здатна «витягнути» трохи силует, зробити більш струнким. У такому разі прийнятним буде навіть клатч, не кажучи вже про маленькі сумочки.

Слід неодмінно мати середню світлу сумку, сезон для якої - весна і, обов'язково, літо. З нею гармонують такі тони, як білий, бежевий, персиковий приглушених тонів, кавовий. Одяг пісочного кольору, сірого світлих відтінків, фісташкового також буде виглядати чарівно у поєднанні подібною моделлю.

Універсальною можна назвати сумку середніх розмірів, яка має чорний колір. Будь-яке вбрання з нею виглядає чудово. Підходить вона і струнким дівчатам, і справжнім російським красуням, якщо ті носитимуть її, просто взявши в руку або на ручці великої довжини на плечі. Така модель гармонійно завершить образ ділової жінки.

Восени або взимку, разом із верхнім одягом, він буде доповненням до гардеробу. Її можна прикрашати, не стримуючи фантазію, вишивкою, паєтками, стразами, всілякими видами фурнітури. Але слід пам'ятати: мініатюрні розміри сумочки та значну кількість декору зменшують її шанси супроводжувати господиню повсякденно. Це вже модель для урочистих випадків.

Строката матер'яна сумка середніх розмірів. З нею можна носити майже все: яскравий, яскравий одяг, світлий і темний.

Клатч нині, попри традиції, вже не є незмінним супутником вечірньої сукні. Кольорова сумочка буде доречною вдень. А чорна атласна підходить для вечірнього вбрання.

Пляжна яскрава сумка виправдовує свою назву. Вона не може бути похмурою. Насичені тони повинні нагадувати про сонце та морські хвилі, де цій сумці і місце.

Тканинна спортивна сумка – класична модель на ремені – прийнятна з одягом спортивного стилю та стилю casual.

Кількість моделей різних сумочок вражає своєю різноманітністю. Щоб вибрати дійсно справжню річ, яка доповнить образ, підкреслить стиль, потрібно мати мінімальну кількість знань і велике бажання бути чарівною.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email